30/01/2012

måndag vecka fem! wäääk säger jag till det...
denna dag har betydigt otroligt lite sömn, tidig morgon, sjuk mkt att göra, ännu mer att stå i/fixa med, sen kväll. fifan asså.
Jag har pluggat, dansat i flera timmar, strukturerat upp en hel koreograf, jobbat lite hemmifrån, gjort en dansplanering, skickat ett par trasiga byxor på lagning, haft lektioner, övat in allt förbannat, och nu sitter jag här o fortsätter plugga, samtidigt som jag ringer samtal kors o tvärs. Jag har snackat med typ 8st hittils. Jag säger som min klassföreståndare Maggie "Emma, du har för många järn i elden...*suck*" nu har jag iförsej en ny klassförestånade, Tove. menmen.
-glasögonOrmen, med den fulaste minen....
Vet ni! Jag har styrt till jobb till sportlovet, fettawesome! Pengarna är ju slut snart! måste tjäna lite mer, plus att en ny temin av jobb på NBV inleds på torsdag. pengar växer inte på träd, iaf inte på mina träd haha, nää i min del av härnösand måste man jobba för att få nått. I övrigt smider jag planer om att se andra delar av världen med min kära kusin, sommaren när hon o jag båda är 18år fyllda. Det kommer bli as roligt, men inget är bestämt o bokat satt nu får ni inte veta mer om det! :)
Vi hörs, hare så länge!

25/01/2012

If you ask me how im doing
I would say im doing just fine
I would lie

21/01/2012

Läste en kompis blogg idag, började gråta. Min kompis Sofia K har blivit tvungen att låta sin hund somna in idag. Hunden heter Alice, även kallad Loppan. sjukt älskad hund. Stackarn hade svåra problem med ryggen och blev bara 6 år och 9 månader.
Jag kan ju säga så här Molly är 9år, Leia är 7år och Elsie är 5år. Hade våra hundar också blivit tvungen att "ahh ni vet" i den åldern som Loppan dog i, så hade vi bara haft en hund idag. Den tanken är upprörande, ikväll går mina tankar till Sofia och Loppan <3

En positiv nyhet är att jag har köpt ett nytt arband, Eva Attling. Sjukt nöjd. Det är en enkel kedja med en liten platta i mitten där det står "Pencez De Moy" vilket betyder Tänk På Mig. väldigt fint tycker jag :). 600kr pyntade jag för den, värt ju...

Men nu ska jag gå och ha hemmaspa så vi hörs, hare!


15/1/2012

Idag såg jag The stig-helmer Story, det var ju inte den bästa filmen jag sätt..men jag har typ inte sätt dom andra filmerna heller...varför såg jag den? jo för att norrlands trä hade hyrd bion för att alla som jobbade där.

Jag är så jäkla uttråkad för tillfället, och sjukt less på att blogga, igen...de e därför inläggen blir så sällan.

MEN jag har faktiskt ett låttips :) - Thank U av Alanis Morissette
ganska fin låt faktiskt :)

Vi hörs väl nån gång, ta hand om er tills dess / Doris

04/01/12

gud va konstigt att de e 2012, jag menar vi kommer ju dö. hehe. fast de e ju inte förren oktober nångång, de suger att jag hinner bli myndig, men förhoppningsvis överlever vi ännu en dommedag.

Vad gjorde ni på nyår då?? själv rännde jag runt i S-vall, pretty fun. vart lite barnförbjudet men det var askul. bla annat höll vi på att tända eld på ett träd, men vi hann släcka det och springa därifrån innan nån såg oss...hehe. resten blire inge blogginlägg om. nämen seriöst det var kul, vi var i hamnen (vi: cho, hannah, olivia) och kollade på fyrverkerierna sen drog vi till Max och käkade strips tsm med alla andra miljarder (med en hink salt) ungdommar som oxå hade varit i hamnen. För övrigt visste jag inte ens att dom hade en hamn i sundsvall, elr att njurunda var en del av sundsvall, men man lär sig saker även på nyår! hahahh...

so anyways, de e lov nu och jag pluggar, vilket suger. men jag spånar i lite planer med mina kompisar så vi får se hur lovet blir i slutändan.

hare medans jag inte för av mig! (för mellanrummen blir allt längre för varje inlägg..suck)

Väder Härnösand

RSS 2.0