Är korsspindlar farliga?

Okej jag har tre saker att säga..
1: jersy shore e så sjukt jäkla kul jag dör! jag skulle inte leva utan den skiten alltså, ska kolla på de efter detta inlägg

2: det var en Korsspindel i vårt badrum!!!!!!!!!!!!!! oh myyy goodododododododo!!! fatta den e typ 3 jävla cm lång - bara kroppen!!! sen är benen oxå typ 2 cm. De e fan inte helt okej! jag dog, ska lägga upp en bild...men inte nu...
min bror filmade fanskapet på nära håll, och den har hår! Okej fakta: stor hårig spindel, med världens jävla röv, 6 meter från min säng, överlev det o jag är kär (i dig). nämen seriöst...jag dör. Jag blir så sjukt äcklad! det vidrigaste som finns är spindlar, det e onaturigt jävla stor oxå! varför just jag??!?!?! :( Fakta el numero dos: Det var en hona, vilket betyder att detta monster lär ha lagt ägg nånstans, o att denns små barn kommer krypa i min säng elr nått medans jag sover! wheehehehhee wheeeee! men gud jag får seriöst ont i magen :(:(:(:(

Kan man ksk sova hos nån ikväll????? (a) plz....... "valpögon" smsa föri helvette!

3: min bror (daniel) har tagit studensten o ska därmed fylla 20, killen är så förkyld att han aidsar när han pratar, o jaa de e både stört o konstigt.. (det låter som när killar går i målbrottet, elr va de nu heter-.-')
konversation:
Daniel: MaAamma var e laAampan?!
Emma: MaAamma, laAampan
Mamma: emma sluta -.-'... kolla i hallen..
Daniel: MeEn ja hittar den iIinte
Emma: MeEn, iIinte
Mamma: men emma -.-' vad ska du göra med den?
Daniel: Jag ska lyYysa på leia
Emma: HAHAHA varför då??

och så fortsätter det...fast tillslut vart daniel less o gick ner till sitt rum - HAHA!

4: (jag kom på en till) jag ska se REMEMBER ME!!!!!! den med robert pattinsson, men mamma säger att jag får inte se den om jag inte plockar ur diskmaskinen först, så hejdå puss!!!



ser ni hur vidrig den e elr?

fast jag tror föresten de va den med litet ääääs (högra), så det var förhoppningsvis inte en hona, DON'T STOP BELIEVE IT! (glee cast)

Never Say Never

nu tänkte jag att jag ska testa lägga ut en film, det är inte det finaste exemplaret på när jag sjunger, och det vart lite svårt på slutet, men först ska jag försöka lägga ut den,,,,,




synd det gick inte...får fråga nån hur man lägger ut en film på bloggen, innan jag förstör nått helt o hållet hehe

skit i det nu;
första skoldan har varit as rolig, andra skoldan har varit precis lika kul, i mon kommer troligen oxå vara jätte kul.
det är så sjukt spännande för de e alltid nått konstigt som händer/nån konstig som cpar/ en lärare som ser flum ut. o de e olika varje dag.
jag kan ärligt säga att jag längtar tills i mon, jag älskar att gå estet. Skulle inte vilja byta bort det till nått annat program. TUR att jag inte fegade ut.
min klass e as rolig, dom flesta e normala, dom flesta e framåt. o det är ingen sm bråkar med varandra, alla e snälla även om man ksk inte tycker om nån. Det är jätte skönt.

Vi har storkör med alla estetare, ettor, tvåor, treor, musikare som teatrare. O jag trodde aldrig att jag kulle säga det här men; Det är jätte heftigt att sjunga i en sån stor kör, det är jätte kul! o den här veckan har vi det varje dag. Åh ja vi har längre dagar än alla andra, men vi har så kul så det märks äligt knappt. lite konstigt faktiskt.
i mon ska vi få våra skåpnycklar, äntligen säger jag bara. Pallar inte gå runt med allt hela tiden :) Det kostar dock 120 kr, men skitsamma

På fredag får jag min lön oxå yey! det tog sin tid men jaja....kommer få över 11 000, o de e värt att vänta på! hehe
så på fre ska jag o madde på stan :p jag kommer köpa en ny alovera kräm, för min lilla kära aloverakräm är borta o jag har saknat den som satan! :P

men nu ska jag se på tv så pusshej <3


fredag om c.2h

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! nu har jag en telefon igen!!!! saknad som faaaaan va den
o de fula e att nu funkar den igen, hur cp är inte det?
har inte haft en mobil på nästan 2 veckor kul!

wäääka

asså det suger att pappa inte har nått piano hos sig...bläääh. jag vill typ vara hemma hos mamma hela tiden nu när jag håller på att lära mig en ny låt - och på tal om det, nu kan jag allt utom upphöjningen :D:D:D:D:D:D:D as skojs att spela o sjunga never say never :) wiiiihoooooooo

jaja nu ska jag äta mina mackor med drottningsylt på - de e as gott (lite sött men funkar) ni borde prova

Torsdag

kul att man skar sig när man skulle skiva en macka i morse, blödde.som.fem.bög.it.värre

nu ska man träna med vovven.elr snart.- man väntar ju på mammsen
TRO det elr EJ men min.söta.lilla.mumsan har ont i tassen :(:( Asså leia...för dom som inte vet att jag kallar henne så - AJA - hon får gå med tratt, det ser jätte besvärligt ut. hon stöter i allt.
hehe o när daniel kom hem från jobbet, så skulle hon springa dit o hälsa (som hon allt gör när nån kommer) men Leisan hade kurat ihop sig bakom sofforna, och kom inte ut. haha de va så synd om hon. hon skulle promt ut o hälsa men det gick bara inte, inget hål var stort nog åt den där dumma tratten, nawww. fick hjälpa hon till slut.

Men nu kommer mamma så tjarro


sova, bada, wofflor hos mormor!

Jao..................vad sen sist? vet ej! orkar inte blogga hejdå.....


piano a la emms-deluxe

Asså inte så men...Jag har lärt mig att spela introt till shoreline så jääävla svårt. men men menellimen, kan man så kan man (är man bäst så är man) Det var helt ologiskt...nått random på höger hand, och nått helt annat på vänster. jag fick spela det hundra ggr innan jag fick båda händerna i takt. men nu gåre bra :)
Vad har jag oxå lärt mig? jo! introt och nästan första versen till never say never av the fray -lyssa på den låten o hör att det är helt omöjligt!! Då snackar vi o-logiskt
Jag kan spela introt helt ok. men första versen - Jag kan spela höger hand och vänster hand helt för sig sj, men ikke tillsammans! Går bara inte! jag har spelat det hundra ggr men det går fortfarande inte...nee nu ska jag testa igen  (tjurig som jag är -.-')


och tusse ring!

ngfkdsl

jag har ingen telefon?!?!?!?! :( wheee :( den är trasig.. jonas ksk kan laga den men den går inte att starta ens. Så jag kan inte göra nått med den. Så CHO! du måste ringa på hem telen...men bara mamma har en, så du får ringa på kvällen.

Idag har jag varit på tävling med molly, det gick bra, vann inget för slalom är lite svårt än.
Åt middag hos pappa, SEN fick JAG åka jonas VATTENSKOOOOOTER!!! ahhhh det va SÅÅÅ kul :D, körde 75 rakt fram tihihihihihihihihi :D

men nu ser jag film så herråpuss!

Åh Banana! B.A.NA.NA!

Jag på bröllop på söndag , skojsigt :). Mín kusin Ida ska gifta sig med en kille som heter Mette, elr nått liknande xD.
Det får mig att tänka på den dag jag gifter mig. Jag vill gifta mig lyckligt. Åh ja, det låter som en overklig saga. Men jag vägrar gifta mig med nån jag inte vill leva resten av mitt liv med, dela allt med, vara allt med.
Skulle vara coolt att gifta sig med en sån F.B.I kille från usa. Då kan man känna sig trygg. Elr bara nån riking,
    hehe. 
Det viktiga är såklart att älska honom. Jag behöver inte gifta mig förren jag är 30+ jag ska gifta mig lyckligt, vägrar gå igenom en skilsmässa allså. Elr tja,,, jag vägrar,  å andra sidan, att leva i ett olyckligt förhållande. Men hur har man mod att säga till nån som älskar en att man sj inte gör de längre. Shystaklubben [som Rita på klubben brukar säga :)]. Neehheedu! det är därför man inte ska gifta sig med första bästa.
Och på tal om det...tänk att bli köpt, som nån råvara. Jag har faktiskt fått ett erbjudande. Men jag e fortfarande varken köpt elr gift - brade! jo jag är seriös. om ni komer ihåg han stalker-omar från egyptien som ringde mig över 30 ggr om dan. Tillslut ville han köpa mig, kul va? neeee verkligen inte. det va hämskt.
men han har jag lyckats jaga bort så nog fan ska jag klara av det mesta här i världen.
    gud vad det känns konstigt att peppa sig sj sådär, precis som om man inte har nån som gör det - det har jag
Men jag vill faktiskt gifta mig, det står på min lilla måste-göra-innan-jag-dör-lista. Inte för jag skriver nån men ni fattar vad jag menar.

Och i  mon äre sista arbets dan för den här sommaren! wiho!!! happy ending typ. fatta skönt när man kommer hem i mon o veta att de e sista gg ever - den här sommaren - jag går dit. YES! YES! YES!
    På kvällen i mon ska jag å tuse till o med fira att de är sista dan. naaaw på tusse för de var hennes idé <3
men kl är redan 22 så emma måste sova tjarrå! puss

....duschen först dock , suck.................

Bröderna Karlsson!!

Åhhh den va as bra!!! hahahahah, så sjukt kul när killen blottar underdelen för sin chef o kollegor med en plastpåse dragen runt överkroppen!!! Twice!! Jag dog! hahahahahah, ni borde fan se den....oj-oj-oj...

åhh det är en jätte fin låt som ni måste lyssna på! Den heter shoreline av Anna Ternheim, åhh man börjar nästan gråta, och jag skulle såååååå gärna kunna spela den sj. måste bara lära mig det först, hehe. men lyssna på den vettja!

nu e de så att vissa av oss är inne på sista veckan på norrlands!!! wiho! men det betyder att jag måste upp kl 5 i mon, och att jag måste sova ´nu -.-' men godnatt då :* P.U.S.S H.E.J

shoup

Tjobre!!! idag blire Bröderna Karlsson elle va den nu heter (bio, svensk komedi) med Louise, skojs de. Hon, jag plus svenska komedier är en riktig kväll! så sjukt kul. Senast: Farsan, jag skrattade, hon skrattade, jag grät -.-'
Det var jätte sorligt när hans hund dog. heh. folk kan dö som dom vill i filmer, men döda inte mina djur! (hundar och katter(dom ända dukliga heh)

man e ju djurvän.....


Emms

jag ä så sjukt peppad att lära mig spela piano!! wahhkaa! nämen seriöst jag vill spela Hanna av Melissa Horn, så sjukt fin låt att det inte är sant !

åhh kan ni inte ¨nån tipsa med folks bloggar? jagh har behov av det känner jag :D


bluuuubie

JA! det har gått såååå jäkla bra på jobbet, fast nej.
Jag stod där o bandade medans jag roade mig att sjunga med til P3låtarna, o helt utan förvarning så hör man en smäll. man tittar upp, ser delarfrån A-kvaliten flyger å flänger vad äre som händer? jag springer fram o stänger av automatiken (så inga fler paket ska komma) springer ut till john som inte fattar ett skit. VAd har hänt? jo, ett rullband som kör av paket har åkt upp för tidigt, så alla paket blockas från att åka vidare, det har fortsatt att att komma paket (som det ska) men dom har oxå fasnat där, tillslut är det bara föör många, så dom trillar ner på den saken som lyfter upp dom, där det redan ligger ett nytt paket, så den går sönder. Då börjar paket stoppas upp där nere oxå, men som tur var att inget paket fasnade inne i värmetunneln - då hade det säkert börjat brinna oxå.
MEN nu är en del av maskinen trasig, så man kan inte fortsätta arbeta med den förren den är lagad, och DET kommer ta heeeela lååånga dan, kul!! vad får emma göra då? stå och skämmas över att hon inte har hållit koll satt den gått sönder,sen fick jag faktiskt en uppgift. Jag skulle lägga ut plast för 60 000 på pellets pallar (volym: 1mx1m x 1,5m  , 1,5 m hög) värda typ en miljon. Skojigt faktiskt! man vill inte förstöra dom, så jag höll mig i skinnet xD. Vi fick vara ute i solen - jätte varmt, såklart hade man ju tagit den svarta tröjan bara för att lix - o det var inte så jobbigt heller, as bra :D men nu fuckar datorn upp sig igen så herrå då!


Väder Härnösand

RSS 2.0