michaela-gästbloggerN

mmhtja! emma är så jaevla lat så jag måste blogga åt naa.
just nu duschar hon.......och jag sitter här....och bloggar.....mm.......eh...
3OH!3 – STARSTRUKK GSK bra låt aiight.
viho, vet intee vad jag ska skriva..men jag kan lägga in lite cola bilder!

jag right now

jag för ett tag sen

jag i sommras

jag som badar

Mad - Ne-Yo

Jahap, nu e de så att jag har nått att säga....MAN FÅR INTE RINGA PÅ OKÄND TILL MIG!!!! SPECCI INTE PÅ KVÄLLEN/NATTEN!!!!!!! varför? för jag kommer fucking inte svara! Ni vet inte hur läskigt de e! Om ni kommer ihåg han "the stalker". Han - den jäveln - har typ damp. Och jag litar inte på att han har låter mig vara. Så om ni vill nått - ring inte som okänd. varför nr2. för att jag vill veta när han slutar ringa mig, om han kan GLÖMMA mig, om han HAR glömt mig.
Så alla: kolla så ni inte ringer på okänd till mig för då jävlar ska jag döda er! WOW..ehh chilla bruden...du dör väl inte heller, jo de ksk jag gör,  jag blir as rädd. Man vet aldrig vad han kan hitta på. Så jag ber er, kolla om ni ringer på okänd elr inte.
Och om ni inte har nått viktigt att säga så snälla ring inte alls för jag brukar kunna bli så jäääkla irri om jag får samtal typ 24.00 - 01.00...ehhh men de e en annan sak.. aja

Najtinajti!

LOlidoLli

eheheh okej nu har jag en rolig sak på g! vänta ska bara se var min tekniska sida e......http://www.youtube.com/watch?v=oOxsNAjeN-A Nämen så därja! :D se den för den e jaävliggt rolig, trust me.

Tog aldrig med det i det andra inlägget, men de e väl bara bra då får ni ju ett till at läsa :D

Ps. puss o kjam<3

(vet dock inte om de blev en länk, men men de får vi leva med! tihihihihihihii)

BLUBB 3

Nån som gillademitt lilla tips? :D:D:D:D:D:D:D:D ingen? eheheh bra kämpat idiot...haha säkert nån som e förlamad i händerna o kan inte skriva :D:D:D:D:D:D:D. vad gör emma nu? skriver? jag sitter o chattar o stör mig på lincerna. När jag e trött så blir mina ögon torra, och då oxå mina lincer. Då börjar dom skava o göra ont :/ de suger. skaffa aldrig lincer om man inte verkligen behöver det. Typ färglincer o sån e bara onödigt, dessutom kan man skada ögonen om man har i lincerna för länge. Så skaffa aldrig lincer...de e inte värt det

Tips!!

Detta tips är fan det bästa någonsin - tycker jag. Om man vill banta/hålla sin vikt, men ända småäta lite så har jag lös problemet!
Lösningen ligger i skalet! Allt som har skal: typ potatis, äpple osv osv - har mer protetin i skalet än i själv innehållet. Och skalet har mindre massa, därmed oxå mindre kalorier. Och om man tar den massan och jämför den med en massa av innehållet av samma storlek. Vad får man? Jo = man blir lika mätt av mindre kalorier. Vilket gör att man har kvar kalorier för dagen att småäta för, om man tycker det är svårt att sluta med. Man bör äta runt 2000-3000 kalorier om dagen.
nser att det bara är bukfylla (alltså magsäcken). Plus smakar skalet mer. Den ända nackdelen jag kan hitta är att de flesta företag besprutar frukter osv. Och då måste man tvätta varan innan man äter den, för att få bort så mkt kemikalier som möjligt. Men annars sägs det ju att lite skit rensar magen! Studier på detta visar att man får ett längre o hälsosammare liv om man följer detta tips - så det är ju att rekomendera. Me va fan, du har ju inte ens sakt vad man ska göra :S Eheheheh, juste - Skär bort skalet (som man brukar), men ist för att slänga skalet, släng innehållet o ät upp skalet. Det gör jag! O äppel skal är förjävla gott, grönt är att rekomendera! Hahaha

Ps. Puss o Kjam<3


Blubb 2

Jag e fett trött o orkarinte skriva, eheheh jag kollar på film - Bristande Bevis

Hejdå jag ska se på den

Ps. Puss o Kjam<3

One Step At A Time - Main Version

Asså du har inte gjort nån läxa! När ska du göra den? - Jag ska, va tyst nu. Jag ska göra den sen jag lovar, de e lungt jag har många dagar kvar.. Så låter det i min hjärna, blubb - De e hopplöst.. elr jag e hopplös, taha..

Nu e kl typ tio över två o jag e as trött. Men jag e inte tillräckligt trött för att somna, elr är jag? Jag måste pröva.. Ska, snart..
I mon ska jag åka o fixa pass. De e då man ska knäppa kort o hålla på, gahh. Jag hatar - som jag brukar säga - kort på mig själv. O för att göra det värre - det här kortet ska jag dras med länge. blubb säger jag åt det.

Vad har Emma pysslat med idag då? Jag har gått mkt, och gjort ett par riktigt jobbiga situps. :D Och jag har kommit på att Björn Axén Volym Spay är fett bra! Min lugg blir as bra om jag sprayar på den! Tummen upp för det - tack micha, för du gav ju mig den i födelsedagspresent :D tackartackar.. Vad har Emma gjort mer idag? Öhh, jag har...hmm, suttit? Kollat på TV? Ehehehh jag har inte gjort så mkt idag faktiskt.. :D Men de kan vara bra med slappdagar ibland oxå!! Ehh ja, men ksk inte varje dag..(stampar med foten)...

Godnatt - ska gömma mig under täcket o möta mina drömmar :D (oj, de lät fel..menade bara att jag ska sova ehehehehhehh)


Mario Kart Love Song - Sam Hart

Ohhey:
Jag e såååå lat, jag har veckan på mig att göta klart läxan - all jävla läxa, de e typ 5 ämnen... - men jag gör ingenting, jag bara latar. Okej jag har faktiskt gjort framsidan på so/no grejen hahaha oj va svårt, du måste vara så stolt över dig själv hahah! Men men....
Idag ska jag (nu) gå ut med hundarna, under loven  - då jag bara sitter hemma på dagarna -  får jag ta hand om hundarna. O dom behöver gå ut, så det ska jag göra idag. O ikväll blire bio med louise! Vi ska se Farsan, den lär vara as rolig :D Jag kommer ha kul ehehehehhheheheheeheh (:

Men nu måste jag ha mig ut med hundarna så jag kommer hem till förhäxad, jag älskar den gamla serien. Jag får barndomsminnen av den. LOVE IT!

Ps. Puss o Kjam<3

(ohhh, juste - lyssna på Bloodline av Matt Morris feat. Justin Timberlake, den e fett bra (Y) )´


Doin' Fine

Guess what!! Jag har fattat hur man får bilder från mobilen till datorn! OMG, jag - teknisk. Kan ni fatta det vem kan det?  Jag har ingen aning, de e inte jag allafall tahaha xD. Jag ska visa er mina fina muffins - dom e Dead an' Gone nu men men, vi kan ha en tyst minut för dom:



Kan ni fatta att lilla jag har såna talanger ;)?? "Aha Aha I like it!! Aha Aha"

Min söta rara lilla vovve ♥




Så ser jag ut på No:n, ehhehhehhehh vackert emma xD



Jajaja de får bli fler bilder senare :p
Nu ska jag sova godnatt :*

Ps. Puss o Kjam<3


I miss u!

Idag har jag vaknat o sätt på tv. De skönt med sportlov. Jag såg bla på Ellen, ni fattar vad jag menar va? Pratshowen.. Alla fall var en countrysångare där, o han hade jätte härlig röst - om man gillar John Mayer så gillar man han, han heter Kieth Urban. Sången han sjöng på programmet hette Only You Can Love Me This Way. Det var nån kändis som tyckte den låten var så fin att han hade haft den på hans bröllop. > Så det blir dagens tips :D

Jag ska nog plugga lite idag, men de e jävligt tråkigt så om nån vill hitta på nått så e de bara att slå en signal.
Idag har jag på min klass kläderna o sitter i soffan som en slöhög o kollar på tv med den bländande vita snön i mina ögon. Mysig morron <3 men snart ska det bli nått vettigt av denna dag.

Giftemål:
Om man ska gifta sig bör man kunna göra det av vettiga orsaker, jag menar - man ska inte gifta sig bara för att gifta sig lixom. När man gifter sig så ska man göra det för att man vill dela allt man har o äger med han/hon inklusive livets alla dagar, tillomed graven när allt har fått sitt slut - nästan, allt utom kärleken till sin partner. När jag ser gamla par som fortfarande sitter på en parkbänk vid vattnet o håller varandra i handen medans solen går ner, så ser jag evig kärlek. Nått jag skulle döda för att få. Alla vill inte gifta sig, jag fattar inte varför. Man gifter sig ju inte för att ha en stor cermoni - nog för att ringen på kvinnans finger är en stor del av det hela - man gör det ju för att man älskar han/hon. Och på tal om det, orden "Jag älskar dig" är överanvända, folk säger det allt för ofta. Man ska inte säga det om man inte verkligen menar det. Det är ord som har så stor betydelse att det kan såra en mkt. Det är synd att folk, typ hollywood kändisar, gifter sig 50 ggr varje sommar oj nu tar vi i, haha ja, men giftemål är en fin sak, varför missbruka det, elr utnyttja det. Det är synd, att folk inte har nog vett i skallen ibalnd :/ aja nog med deppandet.
Undra om jag får gifta mig nån gång. För jag planerar inte ha nån skilsmässa, så jag kommer bara gifta mig om jag vet att jag verkligen vill. Hoppas jag hittar den kärlek jag vill ha, hoppas ni allihopa gör det! 
 
Those three words
Are saud to much
They're not enough

Chasing Cars av Snow Patrol
Aja nu ska göra nått annat än att blogga. Så vi höres herrå

Ps. Puss o Kram <3

Mars 7, 2010

Idag har Emma varit duktig :D Hon har tagit en redig promenad o bakat jätte fina/goda muffins.
 Sedan (på kvällen) var jag med Tim o zandra. De va kul - dom e kul :D Vi var hos zandra, bla spelade lite kort o tittade på film..

Nu e kl 01.36 och jag äter en av mina jätte fina muffins o chattar med tim o bella. Jag har haft världens humörsvägningar idag. Först var jag as sur, sen grät jag som fan, sen var jag as glad o garvade as mkt. Sen vart jag irriterad o sist (nu) är jag as trött. hahaha, lol på mig. Det fula är att jag inte ens har PMS, aja - inget att diskutera om på bloggen....

Nu pallar jag inte skriva så godnatt.


Today is not my day :)

Hejs, de blev inge "vara hos eve" idag. Nu är jag hemma igen efter hokeyn, o ska snart bara vildmarksbad ist. Mkt bättre :) Hahahahahahaha.... de ska bli skönt o avslappnade att bada ute i ett varmt bad mitt i vintern.

Men jag måste bara säga tack till tim för att han ställde upp att följa med till eve, även om det inte blev av - tack tim.

Matchen i timrå var tråkigare än jag hade väntat mig :( Så det sög men men de var ju roligt när timrå gjorde mål :D Men nu ska jag se tv o äta nått herrå

Ps. Puss o kjam

(Y) :D

Det var jobbigt att spinna, har just kommit hem. O nu måste jag ju duscha igen - typiskt.. Jaja de var ju värt det. Jag ska ha minst ett träningspass om dagen tills två dagar efter missommar :D. Jag tänker på det hela tiden - jag vill åka nu. Man ser ju fram emot att sola vaje dag (typ)...

Blubb, hoppas timrå vinner idag haha. Ni modoiter kan jag ta er i röven!! haha  skoja :D.. Men nu måste jag tvätta kroppen lite - får lägga in nåt sen.

[x4]
All I wanna do is (BANG BANG BANG BANG!)
And (KKKAAAA CHING!)
And take your money
 
Paper planes av M.I.A

Herrå vi höres

So Sick

Nu e jag trött! Jag har varit ute o sprungit 25 min. Sprang lite intervall oxå. Så jag stinker nu haha xD Ska duscha efter det här inlägget.

I mon ska jag först iväg o spinna med pappa, sen ska jag till timrå o se på hokey med pappa o mina bröder. Sen ska jag åka o köpa en present åt eve, efter det ska jag hämta mina klasskläder hos tim. O sist ska jag till eve (hon fyller år) på kvällen. Det blir en lång dag i mon. Gud va drykt - men de e tur att jag fick in ett träningspass där oxå :D

O, ja, klasskläderna har kommit! Jag vill harom nu, jag vill ha på mig dom. Men jag tror inte att dom e så värst snygga - jamenar: "Hej jag heter Emma o jag går i nio-två!!! Vare nån som ville veta det? :D" Hehe, men men. Alla har ju haft sånnadär kläder. Det blir allafall kul att ha dom :D

And I'm stronger then this
(enough is enough)
No more walkin round
With my head down
I'm so over being blue
Cryin over you

-SO sick av Ne-Yo

Men nu måste jag få min Beauty Sleep tills i mon, ska bara duscha av mig först :P

Herrå, puss o kjam! <3

I just wanna live!

Gissa vad jag fick veta idag!!!
Mamma ringde o snackade med daniel en evighet, sen fick jag mobilen o jag bah "fan va drykt, pallar inte snacka med mamma nu..." Sen sa hon att min syster Jenny hade bokat en utlandsresa till Kreta!! Fattaru hur glad jag vart. Det gjorde min dag :) Jag längtar som fan! Det bär iväg två dagar efter missommar, i Juni alltså. Jag har suttit o kollat på härliga strand bilder från kreta på google o jag e så sjukt peppad! Vill bara åka dit nu på en gång. Men de e mkt jag ska göra innan jag åker. Måste gå ner nån kilo så jag kan känna mig trygg att vara i badkläder, köpa shorts, o bekini. Smörja in mej i brun utan sol - för jag vill ju inte komma o vara en blekfis :D - några ggr osv osv...

Asså fan va brun jag kommer bli. Jag e lycklig som fan nu. För jag har typ inte varit utomland någon gång, vi e så många i familjen så det har varit så dyrt - vi har inte kunnat. O nu när alla mina syskon e vuxna så kan dom som vill följa med betala själv, men inte jag, jag e för liten för det tihihihihi. Nu känner jag mig peppad att ha mig ut o springa. O i mon ska jag spinna med pappa :D

Vi höres sen här har jag en vacker bild på kreta:
http://www.svd.se/multimedia/dynamic/00341/kreta_341807b.jpg

Ps. Puss o Kjam <3

Ost

Om ni mins min jätte braiga (min åsikt) spellista på spotify, så heter den ost och man kan klicka på namnet om man vill lyssna. Min älskade kusse ville ha den så de va lika bra att lägga ut den :D . Har väldigt brottomt, men jag kan lägga ut nå mer sen. Jag ska till Michaela o hjälpa hon med läxan. Den känns bra - jag skulle kunna vara din (michas) syster om du vill! <3 Tihi, men nu måste jag dra herrå

Ps. Puss o Kjam<3

Sing me to sleep

Gissa vad!??!? Jag hade inte provet idag (det omöjliga provet). Man fick göra det om man vill, men eftersom jag inte hade tränat nått så var de inte så smart att göra det. Jag väntar hellre tills senare :) Undra vad jag skriva om idag då


The Climb

hejsvejs
Kallt kaffe måste vara det beskaste som finns, fy fan. De e så sjukt vidrigt. Skulle bara inleda med nån skumt hehe lol på emma..
Har ni nånsin kännt att ni sitter i ett mörkt rum m ingen väg ut. Du e fast där inne, ser inget, hur trött som helst o vill bara "hem". Men hursomhelst så e ni fast där inne med nån som fortsätter att slå ner er så fort ni reser er o kommer på fötter igen? - att allt känns så himla hopplöst o meningslöst. De har jag, o de e inte kul.

Vad gör Emma nu?
Jag sitter o lyssnar på min ägiga spellista. As nice - försöker inte känna, vill inte känna känslor alls. Jag vill vara en kall människa, fatta va skönt! Aja de e inte jag. Nej nej, inte jag....

De jag borde göra nu e att plugga - men palla plugga. De måste fan vara de tråkigaste. Gahhh.. Jag har ett omöjligt prov i mon. Elr ingen vet om provet är i mon. Varför? Jo, för att våra älskade lärare ville jävlas med oss - dom valde att inte säga, bara för kul lixom . Jävluskt kul, elr inte. Men vi har lektion i det ämnet i mon så det kan komma då. Vi får hoppas att de inte gör de, för då kommer jag få ig - de e inte heller så kul. Gahhhhhh, jag hatar skolan. Vill inte dit i mon, jag hatar skolan o allt som har med den att göra! Gå å dö, cp skola.



(allt står inte rätt till idag, ni får uräkta mitt språk)

Aja nu ska jag sova nattinatti

The good girl

Idag vill jag börja med att säga tack till Michaela som har gjort det igen :D - duktig flicka de - hon har nämligen fixat min design på den här bloggen :D. Ni ha ksk märkt att de bara har varit vitt ganska länge, så jag sa de till micha (för jag kan inte fixa sånt) o nu är de gjort. Men de vart lite besvärligt för hon, för hon hittade inte den gammla designen - men sån tur för mej för då fick jag ju en ny, hehe.

Idag vare friluftsdag för geresta. Hur många gissar att jag ramlade? Hehe jag har oxå gjort det igen... Men den här gången var jag inte ensam, Tim ramlade oxå :D I "branten" efter ramlade jag oxå. De va meningen att jag skulle stanna men jag råkade korsa skidorna o då ramlar man ju. hahahahhahhahaha. Antingen är jag en amatör elrså gör tim mig knäsvag för jag lyckas alltid ramla då jag åker med han hahahaha lol på mig.... Jag som trodde du var bra på att åka, ufo. Haha ja de trodde jag med xD. Bättre lycka nästa gång :D Tredje gången gilt annars, haha

Jag diggar min nya spellista, den e fett bra! Jag lyssnar på den nu. De typ allt möjligt så man blir inte less på den :D.
Gud va bra humör du e på :S - varför e du förvirrad? Jag e jämt glad :D - elr inte... - hah håll käften! (jag brukar snacka med mig själv i tankarna haha)

Aja jag pallar inte skriva nå mer nu.. Ksk uppdaterar sen, herrå

See yah


Väder Härnösand

RSS 2.0