Mattematik-booooring

Blubb jag har inget att skriva, nu blir det matte, HEJDÅ BABES!!!!

Ps. Puss o Kjam <3

Bara för att klara vardagen

Nu var det ett tag sen jag gav tips på något. Jag har just upptäckt att Daniel Marriweather är bra. Några bra låtar är Red, Imbossible och Fore youre mony. En annan artist som spelar mkt piano är Eil Mattson. Han är inte känd, men man måste inte vara känd för att vara bra. Han var med i America's got talent. Han har en cool röst, vet dock inte om han finns i spotify, man man kan lyssna på youtube bara för att se om han va nå bra. Jag ville allafall bara höra mer första gången jag hörde han.

Aja nog om det, idag har jag sett massor av tv. Jag såg b.l.a ett bröllopsprogram. En av tjejerna var super vacker!! Jag vill bara gifta mig när jag såg henne. Hon hade världens prinsesshår, elr typ barbie i svansjön-hår, och en stor, vit, glittrig klänning m. släp, och en jätte låg slöja som låt längs hela släpet. Jätte fin. På bröllopet så tappen hennes kille fattningen och brast i gråt, hela han darrade och han tappade rösten när han skulle lova att vara henne trogen hela livet. De e vad jag kallar kärlek <3. Sen skulle han sjunga för henne, fast det tycker jag bara var tramsigt. Jag menar om han inte ens kan säga efter pästen så lär han ju inte kunna sjunga en hel låt för henne. Det vart lite för mkt tårar då...men de va vackert allafall.

DIKT:
Tiden är inne, att dö i min säng
Mitt liv är över, de e dags att dö
De e inget att göra,
bara ligga o känna att jag tynar bort mer o mer för varje sekund

Jag minns den dag jag va lycklig
den dag jag skrattade o svävade bland molnen
Men jag minns inte att jag uppfyllde min önskan
Nu ligger jag här o dör, mitt liv är över,
och det finns inget jag kan göra åt saken,
saken jag aldrig gjorde

Ps. Puss o kjam <3


Lucky- Britney Spears

Det har aldrig varit så här kul att gå i min klass. Vi har hur kul som helst! Allafall dom flesta. Vi mobbar varandra 24/7 om roliga, pinsamma lägen. Till o med om saker som den mobbade tycker är as hemskt! Fast inte alvarliga sakerl. Om nån gillar nån så mobbar man både den som är kär och den han/hon är kär i! Imorgon är det matte, mitt bord är fullt med roliga människor så det kommer bli dagens höjdpunkt, haha längtar! 
Imorgon är det NO prov oxå, i genetik. Vem fan fattar nått om det?!?!! Genetik är ett mysterium, jag ska ha prov i det imorgon, hur fan ska det gå?? IGIGIGIGIGIGIGIGIG

Min hund är söt - som jag alltid säger - när det ringer. Om man inte svarar så ställer hon sig vid telefonen o ylar. Haha Hon typ tycker om signalen, lägger huvudet på se o ylar, vilken normal hund gör det? Hahahahaha

Nä nu ska jag gå o dusch och sen plugga denna underliga NO, See u!!
Ps. Puss o kjam <3

Den goda kärleken:

Jag kysser dig lätt och säger
"tack för att du finns"
Du kysser mig tillbaka
och frågar om jag minns.

Minns när vi träffades.
Ja, jag minns det som igår.
När vi låg där i soffan
och jag smekte ditt hår.

Du är tjej, jag är tjej,
men gör det verkligen nåt?
Vi älskar ju varandra,
både i ont och gott.


Jag tänker på min präst, Kararina, när jag läser den här dikten. Hon är homosexuell, gift med en tjej som heter Jonna (tror jag). Min präst är underbar, åt alla håll o kanter =) Jag tycker (för fan) synd om dom som inte träffat henne. 
På konfermationen i kyrkan så sjöng vi lille präst ist för lille katt, hahaha. Det roliga med det där (tycker jag) är att hon är kort, precis som jag. 
Nä nu ska jag sova, kl har blivit 23.30 så i better get going :) tihi

Ps. vi höres gonatt, puss o kjam <3 ♥

MollyPolly

Nu har jag haft Molly i snart ett år. Tänk va snabbt det har gått. Helt sjukt haha. Och p.g.a tusse o lina o eve så kommer bilder :D (men då blir de inge mkt text...)

Nu har jag haft Molly i snart ett år. Tänk va snabbt det har gått. Helt sjukt haha. Och p.g.a tusse o lina o eve så kommer bilder :D (men då blir de inge mkt text...)


Todays Show

Idag har jag fantiserat, undrat om, och sen fantiserat lite till. Jag kan vara lite svår att nå framöver. För det är nått lite exravagant i mina tankar just nu. Haha Tusse måste garva när hon läser det här. Men det är sant, jag må inte säga vad det är, för jag tycker det är lite pinsamt (aotch det va lite elakt). Äsch, nu ska jag prata om nått annat - för en gångs skull.... hahahah

(vi börjar om):
Idag har det varit en pokalen i ridhuset i svedje. Det är en en agilitytävling, och agility är en hundsport. Jag kör med lilla molly. Hon är jätte duktig, trots att jag gick nybörjar kursen bara i sommras. Hon är så sjukt ivrig att det inte är sant, haha. Min hund är söt. Idag är oxå sista dan hos pappa, sista morgonen jag tar bussen, sista dan jag kan spring över till Ida, sista dan jag kan vakna med solen i ögonen och isen - som ett täcke över vattnet - alldeles utanför gården. Det är faktiskt mysigt att bo här, men det är enklare på alla sätt att inte bo här. Men det är bara till att stå ut... 

Denna dag, denna dag. Då vi möts igen. Vill mig alltid stå till svars. Jag ska komma ihåg den dag då vi möts igen...
hahhaah ingen logik i det alls, men det bara poppade upp i min hjärna. Nu ska jag gå och lägga mig godnatt :*

Ps. Puss o kjam <3

Du min vän i livet:

Jag kommer dö snart, jag kan inte andas
Innan jag dör så vill jag bara säga att jag älskar dig, över allt annat
Mitt hjärta slår för dig
men mina lungor kan inte andas utan dig
Jag kommer dö snart, jag kan inte andas

Från första stund jag såg dig
Min kärlek till dig har varit stor till dig sen första stund jag såg dig
Då du klev in i mina tankar för att aldrig lämna dom
Mitt hjärta slår för dig
det har det gjort sen första gång jag såg dig

Håll om mig när jag gråter
kom till mig när jag behöver dig
trösta mig, så tröstar jag dig.
Låt mig älska dig
låt mig hålla om dig
Jag älskar dig, och jag kommer älska dig till tidernas slut, till min död

jag älskar dig

Tro det elr ej, jag kan älska
Nog efter många om o men
Men jag kan älska
och jag älskar dig
jag kommer älska dig tills tidernas slut, till min död

Jag har skrivit ur mitt hjärta den här gången, det kändes viktigt att få det på "papper". Men tro ingen nu alla, det är bara en dikt.... (hihihihihihi)


>Rubrik<

Idag äre fredag och jag är ledig, inläsningsdag. Vi går längre än man ska på skolan varje vecka så vi, en gång i månaden (tror jag det är), får en ledig dag. Underbart skönt att vara ledig, om man inte glömmer att det är inläsningsdag och går till skolan ändå, vilket jag har gjort tre ggr. Hat till mitt minne :@!!! Fatta när man kommer till skolan och precis ingen är där. Tomt så långt ögat når. Först tror man att man har missat nått på mentorstiden, att skolan skulle göra nån utflykt och att man därmed är jävligt sen. En gång ringde jag till o med till Tusse - och väckte hon - och frågade henne vad i hela friden alla var. Dom låg ju såklart o sov, alla utom jag. När man iser vad det är för dag känner man sig såå jävla dum i huvudet. Den dagen bodde jag ju såklart hos pappa så jag hade tagit bussen, och den går tidigt, så jag var så sjukt irriterat när jag fick hem till mamma - som bor vid vårdkasen. :( Men tack till Tusse som påmide mig hundra ggr (typ) så jag fick sova ut idag♥.
Tusse hoppar på kryckor btw. Stackarn skulle tävla i helgen (jag med). Men nej, hon gör illa foten på sisa träningen innan cupen. Kul idé Tusse. Fy fan, du hade ju vunnit hela jäkla DM om du hade kunnat spela. Men hoppas du kommer till höga på lördag ändå och hejar på oss andra <3..

Fredag....va ska jag göra idag? Jag vet inte. Jag vet att jag borde göra läxan som jag skjuter upp 24/7, men vem vill göra läxa på en fredag? Typ nörd stämpel på mej, fast jag får fan skylla mig själv för at jag inte har gjort den förut....
Blubb det är allt jag säger..

Jag var o såg Avatar igår. As bra film =). Men i lilla härnösand får man inte se i 3D, så det sög. Och dom hade aldeles för hög ljudnivå inne på bion, så efter att alla konstiga djur hade skrikt/morrat vad dom nu gjorde så hade man något ont i huvudet, men då vart man inte skonad nejnej då började dom kriga. haha elaka film, jag hade huvudvärk när jag gick därifrån, haha...

Ps. Puss o kjam <3

The story of my life

Jag har aldrig haft så här träkigt. Aja eftersom jag inte har nå bättre för mig (måste igentligen göra läxa) så kan jag ju berätta lite om framtiden, min framtid:

Som alla förmodligen redan vet så ska jag göra ett musikaliskt uppträdande på gerestaskolans cabarée. Jag vill inte berätta för er vad det är jag kommer att sjunga. Dessutom vet redan några vad det blir för låt. Den kommer vara en lugn låt (förlåt till alla er som är less på sånna), men jag älskar såna låtar. Det kommer vara en låt då jag relaterar till texten.
Sen bär det iväg på sommarlov. Äntligen kommer jag säga då. Jag är så sjukt less på fucking säresta. Och alla omogna jävla småbarn som går i den. Nog för jag säkert va likadan själv men nu har jag vuxit upp och vill slippa att komma ihåg tiden jag har haft de senaste åren. Så det blir "in med det nya och ut med det gammla". Under sommarlovet ska jag gå ner i vikt, jag klarade det förra sommaren så jag ska klara det den här gången oxå. Jag vet att man inte ska skjuta upp sånt, för då blir det oftast inte av. Men jag tycker det är såååå mkt enklare att träna när man inte har nått tidsperspektiv - för det för man inte på sommaren - man kan lixom träna precis när man vill. Love it. Hoppas på att faktiskt kunna se mig själv som smal för första gången och att andra som inte känner mig oxå kan göra det. Det är min högsta dröm, tro det elr ej. Sen vill jag ju såklart resa jorden runt o göra allt som alla andra oxå drömmer om men helst så vill jag bara vara smal! Jag lär ju oxå vara med alla mina underbara kommisar <3.
Oh; fore the record så kommer jag gråta på skolavslutningen :( vi allihopa kommer ju splittras!!!! Gud det är hjärtekrossande att tänka på.
Efter sommaren så börjar nästa skola, nästa kommpisgäng, nästa liv helt enkelt. Jag kommer nog att gå samhällsprogrammet här i h-sand. Vet dock inte vilken inriktning jag kommer gå. Men på det individuella valet så mommer jag välja musikalisk verksamhet - elr jag vet inte om dom kallar det så, men så ni förstår. Det har gått fram och tillbaka i min hjärna. Först var jag helt säker på att jag skulle gå samhälle. Men sen - av nån anledning jag inte vet - så gick jag informationen om tekninkprogammet. Då fick jag en helt annan (läs fel) uppfattning om vad jag ville gå. Men sen fick min mamma tillbaka mig på SP, jag säger inte att det var bra för det vet jag inte en, haha. Men nu funderar jag oxå på Estetiskaprogrammet, för jag känner att jag älskar att sjunga. Jag vet inte om jag är så väldigt bra men det är roligt och folk som får höra mig tycker om det, och den delen älskar jag med att sjunga. Men nackdelen med estet är att det verklar som ett "lallapå program" så det sög, men Estet kommer bli mitt andra val. Sen har jag ingen aning vad jag väljer, man behöve inte göra så jävla många val så jag kommer nog stanna efter estet. :D
Efter tre år på gymnasiet så vill jag flytta till USA. Det är det andra som står på min Mina-Drömmar-Lista, haha inte för att jag har skrivit en men... Jag vet inte vad jag kommer jobba med, så långt har jag inte kommit än. Jag skulle oxå vilja plugga i USA. Men jag ska inte säga för mkt, då ksk det blir för mkt dröm istället för verklighet haha....

Jag vill ha allt planerat, jag verkligen hatar när man bestämmer nått med folk sen drar dom sig ut precis innan, blubb till det haha :P

Those sweet words

Asså jag börjar tröttna på attblogga nu, förlåt till alla som har engagerat sig i min blogg förlåt. Jag har lixom inget att skriva om mer. Jag vill ha komenterer, då blir jag as peppad!!!

Åh juste!!! Jag har gått upp typ 3 kilo!!! Jag kommer dö. Jag måste gå ner i vikt igen. Seriöst jag mår så sjukt dålgt av att vara tjock. Jag blir depremerad i veckor och hatar alla speglar och bilder på mig. Jag känner ingen lust att äta. Jag känner ingen lust till nått när jag är tjock. Jag hatar det. Hela jag tynar bort bara jag tänker ¨på det. Och äre nånb som har mkt i huvve så äre jag, så plus min vikt! Asså jag mår verkligen dåligt, ni anar inte. Och säg nu inte att jag har anorexia. För jag vill inte vara sjukare än jag faktiskt är, hemskt elr smart säg va du vill bara inte du säger att jag har anorexia. Fast jag kan erkänn att jag tänker som en. Men det blir vår lilla hemlis<3

Ps. komentera <3 & Puss o kjam<3

Trist dag

Jahap då var det söndag igen. Ännu en vecka har flugit förbi mig. Ibland vill man bara stoppa tiden och andas lite. Nu ska det flyttas igen. Från mamma till pappa. Jag som just hade ställt in mig på att bo hos mamma. Nu sitter jag och ser på en film, Crazt Beautiful. Jag har på känn att jag har sätt den och att den är rätt bra. Så jag kommer se den igen...

Idag har jag inte gjort nånting, nada. Har legat i sägen hela dan för att sen sitta i soffan och fortsätta lata mig. Skönt men förjävligt. Jag har as mkt läxa att göra. Men jag är liiiiite för lat för att läsa den där boken på 350 sidor och göra all jäkla matte som jag bör, men nä istället sitter jag och latar mig hela dan. Fy skäms Emma, fy skäms! Blubb, det är allt jag säger...

Ps. Puss o Kjam<3

Välkommen hem

Många personer pratar med mig när dom behöver lyfta av sig det jobbiga. Jag brukar kalla det en "ryggsäck" som fylls med mörka o tunga stenar. Vissa har mer stenar än andra, vissa stenar är tyngre är andra, osv. Jag vill vara allas "station" där folk kan  lätta på "tyngden". Alla måste ha nån sten, och det är bättre att inte ha nån än att ha några få. Alltså är det alltid bäst att prata med nån.
Många flyr från det jobbiga elr okända. Många flyr också därför från att se andra ha jobbigt. Man orkar lixom inte med alla andras problem oxå. Nog för att jag har mkt in my mind, så bryr jag mig. Mina vänner säger att jag skulle bli en bra psykolog, för att jag kan lyssna och förstå. Om du pratar med mig så kan jag oxå hjälpa dig att förstå saker som andra som du känner gör elr säger, elr bara saker du inte förstår. Jag pratar ofan men folk, även folk jag knappt känner och till o med folk jag knappt känner. Även om du inte vet varför du är ledsen, utan bara är det så kan jag hjälpa dig att förstå varför. Så att prata med nån kan va något värdefullt medans det är en besynnerlig styrka att orka ta itu med dina problem och att öppna sig. Men det är förstås olika för alla. Jag vill bara att du ska prata med nån, och jag hjälper gäna till. Det kan till o med ett nöje för mig :D (inte att du är ledsen, utan att du kommer till mig och för att jag är intresserad av att hjälpa)                 Peace and love fellas <3

Annat:
Idag har jag inte åstakommit nå mkt. Jag har bara gjort lite läxa och tagit emot 23 ST MISSADE SAMTAL OCH ETT RÖSTMEDDELANDE!!!! Det där jävla omar vägrar låta mig va!!! Herre gud, det det där är typ på 45 min!! Plus att han smsar mig 24/7. Ja, jag har blockat nr, men han lyckades ringa mig igen! Vette fan hur det är möjligt men han lyckades!!! Nu ska jag se på tv i min phykiskt skrämda lilla värld!! Så hejdå!!

Ps. Önska mig lycka till :(:(:(:(:(

Ber en bön

Det måste vara nått fel på mig. Jag kan varken hata elr älska. Det finns ett undantag dock (men det behöver vi inte ta upp). Ibland är jag så tom. Samtidigt som jag är fullproppad till bristningsgränsen. Fullproppad av allt och ingenting. Det är nått fel på mig. Jag kan  inte agera utan att ha ångest som följd. När jag är skrattar är det en fasad. När jag gråter så utvecklas det till fysisk smärta - och inte för jag själv skapar det - hela jag skakar. Jag hyperventilerar och sen utvecklas det till ångest. Precis som att jag hatar mig själv för att jag gråter (läs känner). Jag vill inteJag vill inte!! Jag känner mig tom, brusten och borta. Jag känner mig bortkommen, bortappad. Inte vilsen, jag vet exakt vem jag är.

Om jag bara vågade. Om jag bara ville våga. Om jag bara kunde våga våga.

Nu ska jag gå och bli positiv, hejdå

Ps. Puss o Kram<3


Wednesday 13th January - min otursdag

Idag har allt jävlas med mig. Allt som jag verkligen inte vill, har hänt! Först blev jag tvingad att spela mix med joen (alla vet vem joen är va?). Mix är då man spelar (badminton) två på samma sida, fast man är en av vadera kön. Och killarna i min åldersgrupp slår bollen hårt på tjejen - det vill säga är mig - så jag kommer ha blåmärken på hela mig elr så vinner dom. Så båda suger. Sen har jag glömt maivors - skolans läskigaste lärare - läxa vi skulle skaffa en klassisk bok att läsa. Så jag fick snabbfixa en bok. Jag sprang upp till bibblan på skolan och snappade åt mig den ända klassikern på skolan (det är säkert den tråkigaste oxå). Sen fick jag sitta o läsa det där boken på den typ 1 1/2 timmars låga lektionen. Kul jävla idé!!! Inte nog med det så smsade han egyptienkillen igen. Jag som trodde att han hade glömt mig, men nejnej sån tur har inte jag. "Jävlaskit apunge rövhål fans jävla helvete!!!!" Inte nog med det, så fyller min morbrors flickvän år, och jag kommer inte säga varför jag inte tycker det är nå kul...... Det här är bara hälften av allt om jag hatar med idag - orkar inte skriva resten, vill bara glömma det, haha.
Ni måste bara tycka synd om mig. Det gör iaf jag :'(....

Aja, nu ska jag sluta tänka det, och leta efetr mina glasögon, för att läsa ur den där jävla boken - KUL?!?!?!?

Ps. PUSS KRAM <3

Mat

Sill är gott, dock inte den jag äter. Det är rom i den, usch. Ska kolla om det fins oliver att äta istället. Oliver är gott, först va det det vidrigaste jag någonsin har smakat på. Men när jag smakade en oliver igen på min konfermationsdag så var det helt plötsligt gott! Out of the blue, lixom =D

[Några timmar senare]

Jag har ätit. Det blev tjockpannkaka. Mums =).
Aja nu har jag inge mer att skriva, så hejdå :)

Igår o idag

Nu är det söndamorgon, jag sitter o lyssnar på bra musik medans morgonsolen lyser rakt in genom alla fönster och in i mina ögon. Mysigt faktiskt. Igår bloggade jag inget och det sög. Jag hade hoppas att jag skulle vara en bättre bloggerska nä skolan kom. Fast igår va jag ju ledig; "fy emma, du måste blogga, allafall när du e ledig så ska du blogga minst 2 ggr om dan." Då svarade jag min själv; "Men jag gör mitt bästa ju!" Sen svarade jag mig sjävl  igen; "Gör bättre då!!!"

Igår var jag i birsta, jag köpte 2 par skor och par headset till min ipod. Det blev inte så mkt men, det va kul ändå. Igår hann jag både tappa bort min mobil och hitta den igen. Haha. Det var i förrgår jagtappade bort det iförsej men det var ju igår jag märkte att den va borta så i säger igår. Igår när jag skulle åka till birsta: Jag skulle sätta på mig jackan och när jag kände i fickan så varinte mobilen där. Jag trodde det var ett skämt. För jag visste att den var där lika säkert som jag visste att jag åt middag igår. (Jag hade ju fel, men det kunde jag inte tro på då)
Jag blir förtvivlad och springer runt och letar den som skjuten ur en kanon. Jag menar, jag hade ju haft mobiljäkeln i bara några månader, jag kunde inte ha tappat bort det. Jag tänkte då; "Jag tog bussen hem från skolan, och jag vet attjag hade med mig den hem för jag kommer ihåg at jag såg mobilhelvettet ligga på matbordet igår efter skolan. Sen åkte jag lillbilen till mormor och drack kaffe, då hade jag med den men jag orkade inte hålla koll på den så den fick ligga kvar i jackfickan. Sen åkte jag storbilen till ica och sen hem till pappa. När kan jag tappat bort den?" Ja, den hade ju inte blivit stulen, jag menar när ska den ha blivit stulen, de är isf inne på ica. Men jag har aldrig blivit av med nått där. Den ksk ramlade ur fickan i lillbilen; pappa ringde till Jonas (för han hade den bilen då) för att han ska kolla i baksätet om den är där. Och som tur va så var det där. Gud va lycklig jag var när Jonas (asså för ni som inte vet så är det min bror) kom med min mobil senare på kvällen. JAg fick alltså vara i birsta utan mobilen :(

Idag ska jag åka å träna agility med mamma, på vägen dit ska jag prtat med mamma om att köpa hundskor till molly. Hehe jag har inte snackat så mkt med mamma om det, men det är ju trotts allt min hund, så jag borde få välja själv, så det så. (haha jag är lite bortskämd).. mina bröder och pappa är i vårdkasen ochåker skidor. JAg tycker att det är kul att åka skidor, med det är inte tillräckligt kul för att åka i (den urusla och övertråkiga) vårdkasen. Aja det ska bli kul att åka och träna med hundarna, har ju inte varit där på århundranden, känns det som. Men nu kommer snart mamma och hämtar mig så jag måste gå, HEJDÅ, puss

Ps. <3<3<3<3<3<3


Chillinötter är gott

                                                                        En vinterdikt:

Vintersömn

Nu sover hasselmusen
och parkens igelkott
och alla björnar sover
och ormar sover gott.

Och markens blommor sover
i skogen sover ljung
och enligt visan sover
nu också videung.

                                                                    Men vi, knegar på
                                                               i sockor och i varm trikå


ja, jag gillar dikter. Nu är det bara 8- ute i stugan. Så det är faktiskt varmt ute. Se man på. Strålande tider. JA, jag är less på att frysa. Har gjort det länge nog nu tycker jag. Imorgon så ska jag till birsta och köpa skor!!! Äntligen, mina skor har varit trasiga länge nog så jag ska köpa nya. Har längtat att köpa skor, det är typ de bästa med att shoppa. Men nu vet jag inge mer att skriva så jag fortsätter när jag kommer på nått.

Ps. puss o kjam<3


Länge sedan sist

Gud, jag har inte bloggat på väldigt länge. Jag bloggat på hela dan i går och nu är klockan nästan 19 och den är första inlägget på dan.
Har allafall varit på skolan hela dan. Vi började med NO, slapplektion, vi skulle kolla på film men ingen kollade....
De va nå tråkigt om Genetik. Sen hade vi matte, jobbig lektion. Har ju inte kunnat sova, så när jag titade ner i boken och skulle koncentrera mig så snurrade precis allr runt mig, jag var hur yr som helst. Jag som ligger efter i matten, bökig situation... Sen var det lunch, pannkakor. Skolans pannkakor smakar gummi, usch. Sen var det sista lektionen, hk, Hem o Kunsumetkunskap. (vi har väldigt långa lektioner) Vi hade vikarie, Barry. As kul kille, elr ksk gubbe om man får säga så. Ingen gjorde nått. Alla bara flamsa o slappa. Haha Barry bara garva åt oss. Vi skulle sluta havl 4 men vi slutade typ 10i. Efter skolan gick jag hem till tusse. vi fick plums i snö när jag tog av mig skorna så sprutade det snö överallt! hahaha. Mina skor va full av snö. Hemma hos tusse så spelade vi wii. Just dance heter spelet. Det va jätte kul, och bra träning :D

Nu sitter jag hos pappa och väntar på kaffe. Ska ksk oxå äta muffinsarna jag gjorde på hk idag. Fast dom va inge goda. Torra o jävliga haha. Det kommer nog nå mer inlägg senare men för nu så säger vi häjdö ♥

Ps. Puss o kjam<3


Mums

Idag har jag bakad "tjocka peppakakor", ja dom heter så. Det är en deg som liknar peppakaksdeg. Istället för att göra tunna olika roliga julformer så gör man typ klumpar oxå ska dom bli ganska mjuka. Det är nog godare än det låter haha. Jag gjode dom med pappa, jag bor där nu.
Var det nån som såg Stolthet o Fördom (den nya versionen med Kiera Knitghtley) på trean? Det gjorde jag. Jag tycker om den filmen. Den är baserad på en bok av Jane Austen. En av dom kändaste böckerna i litteratur historia (tror jag allafall). Den är drama, en lugn och lång film, jag gissar att boken var hur lång som helst. Och jag som ska läsa den sen för att vi ska läsa nån av dom, hoppas jag orkar haha. Nä men ikväll blire inget långt inlägg, så vi höres!

Ps. puss o kjam <3

Hjälp mig! (haha)

Jag har så tråkigt nu mera. Det känns lite som att jag är rastlös och hyper, men ändå slö. Som om jag vill göra nått super kul fast jag har tappat vetslapen om både hur jag ska göra (haha lol) och vad jag ska göra (de va lite mer logiskt haha). Jobbigt läge, jag som sa nej till att gå ner på stan med lina och tusse. Så jag bör väl inte klaga.

Jag ska berätta nått kul, elr snarare läskigt.
För länge sedan, så chattade jag med en totalt främmande kille. Han kommer från egyptien (tro det elr ej men så var det). Han är typ 16 år gammal, och han lever ett relativt svårt liv. Hans mamma är svårt sjuk och lider av schizofreni osv. Han jobbar mer än han pluggar och är typ galen (i min åsikt). Jag tyckte synd om han så jag fortsatta snacka med han. Sen utan förvarning slutade han logga in. (hur dryg var jag igentligen? Men vafan han va ju galen så de tar ju ut varandra, hahahahah) tiden gick och jag tänkte inte mer på det, och glömde bort han...
Etfer c. ett havlår loggade han in igen, och snackade med mig, mer och mer. Sen - så dum som jag var - så gav jag han mitt nr. Bara för kul, vi skulle kolla om vi kunde ringa varandra.... Jahap sen gjorde han slut med sin flickvän (gud vet hur han har fått en flickvän, så som han ser ut) och efter ett tag så kom det fram att han gillade mig. "I love u" som han sa. Jag fick panik, jag såg mig med han, typ gifta (misshandlad och med hundra barn), i mitt huvud. Inte en bild jag ville ha. Jag började bli rädd för han, jag menar killen har ju för fan mitt nr!!! Jag visste inte hur jag skulle säga till honom att ag inte vill ha med han att göra nå mer, läskit värre. det blev typ världens dilemma och allt växte. Och tillslut var det nog. Jag ville inte ha med honom att göra, så jag sa det till honom. Men nu, vill han inte låta mig vara. Han ringer mig hela tiden. Jag har blockat han på msn, och funderar att skaffa ett nytt nr. Men jag kan inte säga till mamma och pappa att en galen muslim från egyptien förföljer mig 24/7. Då lär jag aldrig mer få ha msn. så jag vet inte riktigt hur jag ska göra... Några tips. Hehe

Ps. puss o kjam<3

En tår om natten

Du kan vara lugn
att dagen har tagit slut
att natten är ung

du minns henne så väl
men du kan inte sova
du har förlorat din själ

du hade din chans
att vakna vid hennes sida
att få en andra dans

åren har du glömt bort

det finns ingenting kvar
av drömmen som du hade
av mannen som du var

det blev ett högt pris

och du gråter en sista tår
som bedövar din smärta
som läker dina sår

regndroppar faller
regndroppar faller

som en tår i natten

Jag gogglade lite och hittade den här dikten, jag tycker den är fin och betydelsefull. För min speglar den depression och längtan. Jag tycker det är ett exempel på ett dämpat minne i sorgen av någon. Det är en tung dikt. Jag tycker om den, så jag tycke in oxå kan få vetenskapen om den och dess mening (allafall vad jag tycker den menar)

Ps. kommentera gärna<3

Snyft

Nu har jag sätt klart på den där dokumentären, och den hette Boy Interrupted btw (tror inte jag sa det i det förra inlägget). Gud va sorligt det var, när man fick se dom begrava pojken och se när mamman berättade, hon grät så mkt :'(. Ja, jag grät oxå........ Nu känner jag sån fruktansvärt medlidande för mamman och pojken. Han skrev ett självmordsbrev och hoppade ut ur fönstret. Det var han pappa (han hette Hart) som hittade han, helt blodig och livlös på typ marken elr va det var. Evan hade varit depremerad i hela sitt liv, ända sen han sa sina första ord (typ) hans familj gjorde allt dom kunde för att få honom frisk men hans sjukdom (den där bipoär elr bipolör nånting) gick inte att bota. Tycker man om sorligt så bör man se den.

Fast jag tycker jag har gett mkt sammanfattningar av filmer och böcker och artister osv. så nu ska jag sluta, hehe.

Ps. Puss o Kjam <3

60 längder!!!

Jahap, då var det månadag iden, nytt år, ny månad, ny vecka. Time to start over.  Start börjar ju skolan igen. JAg vet inte om jag kommer blogga lika mkt då, jag har ju lixom inte hela dagarna på mig då. Men det blir minnst ett inlägg om dan. Just nu sitter jag och kollar på True blood, Så jävla wannabe twilight, haha. Själv har jag i läst alla twlilight böcker, och dom är så otroligt bra. Det är svårt att förklara, och ksk oxå förstå men, tro mig när jag säger det dom böckerna är så bra att man blir beroende (det står faktiskt på baksidan av boken).

Jag har varit jätteduktig idag. Först gick jag ut på en promenad med hundarna, på typ 40 min. Sen åkte jag till badhuset med Micha, och simmade i en timme utan att vila!! Jag är fan duktig. Det blev i genomsnitt en längd i minuten, så jag simmade alltså 60 längder!!! Utan att vila, ha! Det skulle ni aldrig orka!
Fast sen åt jag en japp och massa chokad nötter så det spelar väl ingen roll nu antar jag... Asså JAg tycker det är fel när man kallar choklad nötter naturgodis. Jag menar när det är choklad på så är det är väl inte naturgodis längre. Underligt..

True Blodd är bara sex igenom hela jävla skiten. Det är inte kul att se på. Jag blir så less på det, Brukar ni sed det?
Tycker ni att det är bra?

Ikväll typ kl:22:55 så börjar en film som jag tycker om, Chasing Liberty. Jag har sätt den förut men jag ser den gärna ingen. Den handlar om USA:s presidents dotter, som hatar all säkerhet osv. Ni kan läsa på www.tv.nu .

Just nu ser jag på en jätte sorlig dokumentär från 2008. Så fruktansvärt sorlig att det inte kan va sant, men det är det. Den handlar om en pojke med en psykiska sjukdommar. Pojken heter Evan, och lider av Bipolör nånting, som gör att han har enklare att bli depremerad och självmordsbenägen. År 2008 var han 15 år och tog sitt liv, han hoppade ut ur ett fönster. Nu har hans föräldrar gjort en dokumentär om hans liv, jätte intressant. Men nu måste jag kolla ostärt, vi hörs.

Kl: 23.01

Dagens outfit: -svart, längre cartigan m. knappar Från H&M
                     - färglatt linne från Bik Bok
                     - svarta jeansleggins från GinaTricot
                     - rosa ullsockar från Cubus

Dagens middag: -Lax i ugn och kokt potatis
                        -Dryck: Ramlösa
                        -Sallader: tomatsallad från igår och vanlig isbergsallad med avokado, paprika osv.
                        -Sås: nån fisksås med dragon i.

Dagens tv tittande: -Stormbreaker, Inglourious Basterds och The hills

Dagens händelser i övrigt: -Var i solum hos min moster

Dagens första kram: -Min moster Annika

Äh,, nu vart det tråkigt med updaten, så skit i den...."Jag har ganska tråkigt nu, så varför inte blogga lite, hmm, ja! Jag kan göra en update...". Det va min tanke, hahahaha...

Förlåtelse II:
Förut skrev jag om förlåtelse. Jag fick delade komentarer. Några tycker att man inte kan sluta hata någon som har gjort något väldigt avskyvärt, andra tycker att det är klart att man kan fölåta nån, om man verkligen vill. Jag skulle vilja påstå att båda komentarerna kan vara "sanna". Men jag skulle luta mig till det andra. Att man, om någon har gjort något fruktansvärt, så ksk man inte vill förlåta den. Så man blockerar sin förmåga att förlåta, ksk omedvetet för att man är upptagen med allt hat. Man kan göra vad som helst, bara man vill. Som min syster brukar säga.
Jag är inte speciellt religös, men jag kommer ihåg en sak från kofermationen; Jesus blev ju plågad (på korset och piskad och torterad osv.) av Pontus Pilatus för det han trodde på typ. Han dog, och sedan uppstod han. Sedan när han höll tal till folket så hade han inget hat, bara förlåtelse. Och fångvakterna och andra skämdes för att dom hade varit så elaka och grymma mot jesus.
Jag kan inte säga att jag är religös, jag tror inte på den kristna historien utan på budskapet bakom historien. Altså tror jag inte att Jesus var övernaturlig på något sätt, han ville nog bara inte hata. Så han förlät. Även om det var svårt. Jag tror oxå att alla kan förlåta även om det är svårt. Hmm, nu säger jag typ emot mig själv (Förra inlägget om förlåtelse: Förlåtelse är en sällsynt förmåga...) men om jag får omformulera mig. Så är förlåtelse nått som finns i oss, men det är sällsynt att "få det gjort".... Aja jag slutar där, tihi :D


Tips:
Nu har jag just sätt klart Inglourious Basterds, as bra film, krigs drama med Brad Pitt. Den utspelar sig under andra världskriget. Ganska "stark" film på alla sätt o vis om jag får tycka. Den va verlkligen bra, ni bör se den. På www.imbd.com så har dom gett filmen hela 8.5 stjärnor av 10. Men tycker man om lite actoin och lite förvirrande handling i början och äcklande scener ibland så bör man se den.
Hur som helst, innan jag så Inglourious Basterds, så var det en konsert på typ kanal 1 med nån sångerska som heter Ane Brun. Hon är norska. Ane Brun va väl lite sådär, om man gillar musik som Lykke Li gör så kan man höra Ane bruns musik. Jätte många av hennes låtar, om inte alla, finns på Spotify om man andvänder det. Två bra låtar (som jag tycker om) heter, True Colors och Changing Of The Seasons.
Men nu måste jag gå, så vi hörs

Ps. Kommentera gärna <3


Until we bleed

Idag har jag hälsat på min moster Annika, hennes man Lars och deras dotter Jessica som är här i härnta på besök. Dom bor i vanligt vis i Stockholm. Det va kul att se dom igen, när vi kom hade Jessica (hon är 7 år) byggt en snökoja och krypit in så inte hundarna kunde hitta henne. Det tyckte hon va jätte kul, hahha hon är så söt.

Nu sitter jag och kollar på Stormbreaker, elr jag kollar inte, den går bara på tv. Jag stängde av ljudet för jag orkade höra. Så jag ksk inte kan säga att jag "kollar" på filmen. Jag tror jag har sätt den btw. Tråkig... den handlar typ om nån pojke som är spion, haha jäkla barnfilm....
Men vi har kortet (med alla kanaler, som man sätter in i tv:n) där nere och datorn uppe, så jag får dras med gratis kanalerna tills jag orkar gå ner och se på tv där nere. Hoppas den här tråkiga filmen slutar snart då, hahaha.

Idag blir näst sista dagen jag bor hos mamma, i vecka ska jag flytta till pappa i solum. Men jag ska ta hand om hundarna åt mamma.... Det är jobbigt att bo hos pappa, han bor så långt ut, man blir typ "fast" där. Men Annika sa att hon kunde skjutsa in mig om jag ville göra nått inne i stan, fast det känns så konstigt att be dom fara fram och tillbaka hela tiden. Men jag sa till pappa själv att det är ok att bo därute (innan dom separerade) . Jag tyckte att det skulle vara mysigt och så. Och det är ju klart att det är men det är fortfarande jobbigt att vara "fast" varje kväll. Pappa vill ju dricka vin till middagen och det är synd om daniel (min bror) om han ska behöva fara fram och tillbaka hela tiden. Så det är krångligt, men det får ju som lov att gå. Jag kan ju inte dissa pappa pga vart han bor, känns kallt och elakt.
Sen är det jobbigt att flytta varje jävla vecka, man hinner ju knappt andas innan man ska fara igen. Det skulle vara såååå mkt enklare om jag skulle kunna få ha längre intervaller, men det tyckte varken mamma elr pappa om. Så jag får väl stå ut, som jag alltid får....

Ps. kommentera gärna <3


Förlåt, förlåt för att jag har sårat dig

Dagens middag blev kycklingpaj med tomatsallad och oliver. Hur gott sm helst :D Man tackar mamma för en underbar middag. Mumsfellebabba.
 Ikväll: var jag hos lina, det var jag, Eve, Tusse också lina då. Vi kollade på baksmällan så jävla bra film. Jag garvade hela tiden, så för er som inte har sätt den bör se den. herre gud va bra film. :D.
Nu är klockan nästan 12 och jag sitter och ser på Sider-man. Gammal och tråkig film om man frågar mig...

Förlåtelse:
Att förlåta, med hjärtat, är en sällsynt förmåga. Att verkligen förlåta och mena vad man säger, det äre inte många som kan. Att säga förlåt, bara för att, tjänar inget till. Och om man inte förlåter så stannar hatet kvar, jag tror lite att det är därför det finns så mkt hat på vår jord. Och om man bara fortsätter att hata hela tiden, så blir man olycklig. För om man inte förlåter, med hjärtat, så har man innerst inne inte förlåtit och därför (ksk i hemlighet) aldrig slutat hata. Att förlåta är att vara ömsesidig och bry sig om andras kännslor, och sina egna. Men man förlåter nog bara för sig egen skull.
Det finns två olika sätt att förlåta på, först; att förlåta sig själv för något man har gjort. Det andra är att förlåta någon annan för något han/hon har gjort. Båda är lika svåra. Att förlåta är att acceptera och gå vidare. Att förlåta är att sluta hata, och att sluta hata är svårare än man kan ana. Jag tycker att man bör träna på att förlåta, men i verkligeheten är det väldigt svårt att träna på. För det är ett stort steg att förlåta, med hjärtat. Så det igentliga frågan måste ändå vara; Hur förlåter man? Hmm, jag vet inte...jag vet bara vad förlåtelse  är. Stor skillnad...
Vad tror du? Ni får mer än gärna kommentera mina inlägg, jag gillar all response, dålig som bra. Så komentera!! tihi
vi höres ererybody :)

Hahahahah...

www.youtube.com är en helt sjuk sida...det finns lixom allt, det är bara och välja och vraka. haha
Igår (väldigt sent) när jag hade kommit hem från Micha (gick, de va hur kallr som helst), så fortsatte jag snacka med henne på msn. också skickade hon mig världens roligaste youtube klipp! jag garvade ihjäl mig. herre gud ni måste se det, ni ksk har sett det. Men skit samma, det är ändå hur kul som helst
http://www.youtube.com/watch?v=BYW6C44zo24
kolla på den :D

Efter ni har kollat:
Hahahahahaha gud jag kan inte sluta garva åt det, hon är ju helt seriös oxå. Filmar sig själv på toa....hur galen kan man va? xp.....hahahhah..hahahahah...

Aja nog om det,,, förutfattade meningar: Det va en man som sökte jobb, Arbetsgivaren (elr vad det heter) och mannen var på en resturang och skulle äta under tiden dom diskuterade det nya jobbet. När dom får maten så tar mannen, som sökte jobb, upp saltet och saltar maten. Arbetgivaren säger då direkt att mannen inte får jobbet. Mannen blir helt chockad och frågar varför med stora ögon. "Jo för att du tog förgivet at maten här var dåligt saltad utan att smaka först för att veta säkert, och jag vill inte ha någon med förutfattade meningar på mitt företag" Så fick inte mannen det jobb han ville ha....
Jag tycker att förutfattade meningar är bland det värsta man kan ha. Det är hemskt att bara anta, det kan få så besvärliga konsekvenser. Och utan att bry sig så antar folk saker om andra pga något så simpelt som deras utseende. Så snälla ni som läser min blogg försök att inte ha förutfattade meningar. tro mig det är bättre för alla utan dom :p.
 Puss o kram allihopa!! <3


Tack

Tack för alla fina komentarer !! Uppskattas verkligen <3

Nu är klockan tjugo över tre, jag har just vaknat, hehe. Jag var hos min underbara kusin, Michaela Frycklund, igår. Då gjorde vi bloggdesignen, så tacka henne för den, det gör allafall jag. Jag ska försöka blogga så mycket jag kan. Jag trycker det är as kul. Fattar inte varför jag inte har skaffat en blogg förut, underliga lilla jag...
Nu ska jag skart ut med Molly, hon får inte följa med dom stora hundarna för hon pallar inte med all snö. Så under vinterna kommer jag ta hand om molly mer än jag brukar, hehe. Borde ksk ta hand om henne mer på sommarn oxå...

Jag och Micha bestämmde oss för att börja gymma, men det sket sig när vi insåg att det blir på badhuset. Så vi ska börja simma istället. Det blir kul, jag tycker om att simma de är mysigt på nått sätt. Bara de att man är ju likblek på hela kroppen och är inte den smalaste, men man får väl ta och träna självförtroendet på samma gång ;).
Det blir ett lite roligare inlägg lite senare (hoppas ag allafall att det blir), har inte tid riktigt att skriva, det är synd om molly hon vill ut och dom andra hundarna är redan ute, så vi höres allihopa :D

This years love

Att älska är det finaste på vår jord
Att älska är en kunskap, en kunskap för livet
Att älska är att drömma
Att älska är att leva,
så älska både mentalt och fysiskt, lev livet då du kan
Ta vara på den kärlek du får
och dela din kärlek med andakt, var rädd om dig, för dig själv är det du alltid kommer att ha. Ända tills mörkret faller in och inte drar sig tillbaka.

This years love, David Gray

(texten kommer inte ur låten, utan ur mitt huvud)

Min kärlek är svårfångad och läskigt betydelsefull för mig. De är få som får den och få som vill ha den....

If you love me got to know for sure
Cuz' it takes something more this time
Then sweet, sweet lies, oh now
Before I open up my arms and fall losing all control

(de va från låten, inte från mitt huvud)

blubb

Nu har jag skaffat en blogg, det har varit så många som har velat att jag ska skaffa en blogg, nu är det gjort. Jag vet dock inte vad det ska vara för typ av blogg men men, det får bli som det blir...

Gott nytt år allesammans!!! Har ni haft ett bra 2009? Det har inte jag...massor av skit har flygit rakt igenom mig och tagit med sig mitt hjärta, det har vrit tungt att vinna tillbaka det gång på gång. och jag vet knappt vad jag håller på med ibland. Men 2010 ska jag försöka göra aningen bättre. Nu ska vi ha 365 x 24 = 8760 timmar av så mkt glädje, lycka och försoning. Vi får allafall försöka, det blir mitt nyårs löfte för iår, haha vi får se hur länge det håller men vi får väl hoppas på det bästa... :)

Gud va mkt snö det ha kommit! jag fattar inte var allt kommer ifrån, det har snöat hela natten och hela dan, det är ingen mening att gå ut och skotta, det kommer ändå nytt på några timmar, drygt. Men man måste göra det regelbundet annrs får man dra hela lasset senare och det avrådet jag er, vi snackar meter av snö..
Min hund Molly kan inte gå, haha hon druknar i snön. jag får börja med att bära hon till vägen, där det är plogat, hon får ha på sig massor av kläder. först en röd tröja m. polokrage (den är jätte söt) också får hon ha en mörkblå vinterjacka utanpå. Hon är en blandras på 5 raser, Mops, Pudel, Bichon Friseé, Lapo Apso och Papillon. Helt galet, hon har typ svansen av Mops och öronen av papillon och pälsen av Bichon Friseé osv. Hon liknar liksom ingen av raserna riktigt. Men det är bra, då är hon "one of a kind" och det ska uppskattas, hehe.

Nu sitter jag och kollar på Cirkus Maximum, cirkus har aldrig varit min grej, dessa läskiga clowner. Jag kommer ihåg en gång då jag gick på en cirkus föreställning men mamma och mormor (tror jag det va), gud va jag va rädd jag satt stel som en pinne under hela föreställningen, hahahahaha.
Aja, nu ska jag ut med hundarna (alla tre, Leia (welsh springer spaniel), Elsie (Tollare) och Molly) så vi höres, Bye

Välkommen till min nya blogg!


Väder Härnösand

RSS 2.0