OSTKAKA

Nu har jag just gjort en spellista på spotyfi, min bästa hittils :D. Men jag är lite trött i fingrarna. Den blev inte så farligt lång, typ 61 låtar.
Idag har jag tävlat, agility, wow va coolt, du diskade dig på båda loppen..... hehe aa men molly är duktig ändå :D.
I mon äre gerestas friluftsdag, jag ska åka skidor. men gahhhh, jag orkar inte skriva...de e så drygkt... - sluta gnäll -_- Jag ska snart ut i garaget o rota fram skidgrejerna, man vill inte inse att stavarna elr nått e borta i mon på morgonen :p Synd att helgen e slit i mon, tänk om den hade varit längre, haha ja då skulla nog alla bli glad :D
Men nu pallar jag inte skriva nå mer see yah tomorrow!!


Supposed to grow old :D

Hei
Ja, jag har väldigt lite bilder på min blogg. Men jag har ingen kamera, o jag kan inget som har tekniskt som efternamn. Jamenar ni känner väl mej. De tog två dagar för mej att fatta hur man tar bort et bild på facebook. Man klickar på ta bort under bilden. men gud va förrvirrad jag var. jag ville desperat få bort den där fula bilden o jag fattade inte ett skit av all text överallt. Så ja, jag har väldigt lite bilder på min blogg. Men jag tror jag ska önska mig en kamera o en kurs - i allt som har med bider att göra på en dator - i julklapp. Du lär ju ta i födelsedagspresent, för de e närmare idiot - men va fan, jag fyller ju år i november så vad gör det för skillnad? O du kan va idiot. >Tihi.

Jag har just upptäckt  att kära, söta, lilla Ida har skaffat en blogg :D Tänka sig! Den e väldigt rolig att läsa så jag rekomenderar att föja den. http://vivalaiida.blogg.se/ Ta en titt vettja :)

Okej, jag har sagt det förut o jag säger de igen → min hund e söt.
Kolla; jag tar hand om henne extra mkt nu i helgen, för mamma har tagit med sig de andra hundarna till Klimpfjäll. så jag sover uppe nu så molly kan väcka mej när hon vill ut på morgonen, gissa hur hon väckte mej i fredags? Jag låg på rygg. Molly klev upp på min mage o stampade på mig tills jag vaknade! hahahahahha, fatta va kul att vakna av att en 6 kilos hund står o stampar på magen. O de fula va att hon märkte att jag vaknat för när jag förvirrat öppnade ögonen så klev hon belåtet ner från min mage haha. Sen stod hon bara där o tittade på mig o väntade på att jag skulle sätta på henne hennes jacka :D

Okej de sista för idag: Jag har insätt att jag uppdaterar min blogg väldigt sällan. Så jag tror jag ska blogga lite mer framöver :D

Go'nat


Hope fore a happy ending

hejsan alla!
Idag vare inbrott på Geresta skolan, haha. Tänka sig. Dom hade typ förstört alla datorer o tv-aparater. Och dom hade sprutat brandskumm över hela längan med klassrum. Det e ganska komiskt för de e så klart att alla hatar geresta, haha. Men de e ändå ganska synd om oss gerestaelever, för vi är typ mobbade haha. Om jag fick välja om skola så skulle jag inte välja Geresta. Vi Är åldersblandade i alla lektioner, även mentorstiden. Alla elever hatar det systemet. Vem vill sitta o lyssna på vad småsexerna ska göra nästa vecka lixom? Vem bryr sig.. Det är inte bara det, lärarna har ingen koll. Rättar inte vissa prov, väljer att inte säga till när vi ska ha prov i en jätte svår kurs, tappar bort viktiga prov osv osv. Man blir ständigt irriterad på lärarna. Ja, jag vet, lärarna har fullt upp o dom gör sitt bästa. Men va fan? Dom måste ändå klara av sitt jobb. Dom kan lixom inte vara spydiga mot oss elever - för då e vi de tillbaka - o dom måste ha koll på proven o betygen, o dom måste aceptera att vissa elever inte lär sig lika enkelt som andra o att vissa elever ksk är "problembarn".
Om dom inte kan de så får dom antingen jobba med nå annat elr rycka upp sig. För vissa lärare acepterar inte det - inga namn.
Jag tycker bara att de e synd att vi ska behöva klaga på lärarna för att dom - till exempel - tappar bort ett viktigt prov. För ibland känns det som én av lärarna jävlas med oss för att de e en elev i klassen dom inte tycker om. Det kallas kollektiv bestraffning.

Jaja, vi har allafall en sån där inläsningsdag på fredag igen o vi fick vara lediga resten av dagen för att alla klassrum var förstörda. Så vi kunde inte vara i dom.
Av en anleding så känns det så sjukt skönt att det typ blir låghelg den här veckan. Har man tur elr har man? Alla skulle ha gått på Geresta idag haha.
Men av en annan anledning så känns det jobbigt, för jag måste ta ett par rejäla snack. Ni ksk kommer ihåg att jag har varit lite deppad. O jag måste ta tag i det o ordna det för mig så jag inte behöver vara ledsen. Saker o ting måste klaras upp. O de måste ske i helgen. Jag tycker det är jobbigt att prata om saker som har gjort mej ledsen. Men det måste ju göras o jag kan inte gruva mig för det här nå mer. Eftersom ingen annan har tagit tag i saken så fick jag dra det korta strået.
Jag har tänkt igenom min rättvisa lösning nogrant. Jag gick o la mig lite för tidigt i onsdags så jag började tänka jätte mkt på problemet o jag kom fram till en jätte smart lösning på problemet. Nog e den inte 100 % till min vinning, men den är inte det för *piiiiip* heller. Det här är det ändå sättet jag kan komma på, som är en rättvis lösning.
Jaja nog om det. Vi hörs sen, jag bor hos pappa i helgen för er som undrar. För mamma är i klimpfjäll med Peter i helgen.

Ps. Puss o Kjam<3

Fan Fan Fan

Jag kommer ksk inte lägga in nått långt inlägg nu för jag mår inte bra. En jobbig sak har dykt upp o de e ingen bra dag för mig. Jag har haft ångest hela dan o jag grät mig till sömns igår. Så ni får ha förståelse.

Idag har de bara varit en träning utan engagemang, depplåtar, tröstät o gråt. Sorligt? ja. Hoppas ni har haft en bättre dag om de fortfarande e nån som läser min blogg. BVKJBF<OSDBIFGFJDOGHRIGHRFOFNDJBGUHGOEJF!!!!!!! Jag har bara lust att skrika nått random! Gah,,, Tänk va skönt om skuldkänslor inte fanns, fatta va lycklig jag skulle vara. Ne emma om du ska vara lycklig så krävs mer än så, då måste all hat, ångest, problem o känslor försvinna. Okej ksk inte kännslorna, jag skulle vara så kall då, jag tycker såna människor e leskiga hehe du möter dom vardagligen i ditt breda tycka-synd-om-nätverk -håll käften ditt lilla cp-barn...

Ps. Puss o Kjam <3


Heaven is a place nerby

Skrev en dikt idag:

Jag såg dig för första gången som jag ser dig idag, o mina knän vek sig
Jag höll din hand, o min arm donnade bort
Du säger nått, o jag skrattar
Du ler, o jag ler tillbaka
Jag har aldrig varit så här lycklig, tack för att du finns <3

I övrigt:

Gissa vem som har varit nörden idag då? Jag såklart :D Jag har fan råpluggat, okej nej de har jag inte. men jag har fan pluggat mer än jag har gjort på en dag sen jag började nian. Så jag tänker kalla det råplugga :D.
Först skrev jag lite på läsloggen. En läslogg är en (typ) redovisning av en bok i skriftlig form. Asså att man gör ett arbete om en ända bok. Så när man läser min läslogg så ska man veta allt om boken jag läste. Ja, de e så sjukt jobbigt att skriva ner allt om en bok, kan inte folk bara läsa bokjäveln ist lixom, haha. De skulle vara så himla mkt enklare hehe, lata lilla jag.
Sen pluggade jag på musiken i typ timmar. Men jag kunde inte fokusera så jag lärde mig inte så mkt. Ljug inte emma, du skrev en dikt om det du tänkte på.... Haha okej de gjorde jag faktiskt. Men va fan, vet ni hur ointressant musiken är elr?!?! Man ska lära sig typ 13 olika låtar o massa fakta om skiten. O de e inte vilka låtar som helst utan de e symfonier!! Vem lyssnar på symfonier från 1700-talet lixom? Man bah; förlåt ann-cha, men jag bryr mig inte! O de e lixom inte enkelt nånstans dom heter typ symfoni nr 94, o pianokonsert nr 1, o vals nr 6 osv...
Bög läxa.......Oh juste! Jag insåg idag att jag låg efter i sms skickandet idag. Förklaring: Jag får 3000 fria sms varje månad av halebop. Tusse med. Så jag vill göra av med fler sms än Tusse varje månad. På näst sista lektionen så hade jag 999 sms kvar den här månaden, o Tusse hade typ 967 elr nått. Så jag låg efter. Min lösning var att smsbomba folk för att bli av med sms. Syfte med förklaring: Så om ni fick en massa konstiga sms som inte har någon mening så var det därför. Så jäkla flumm du är...

Aja nu ska jag dricka kaffe så vi hörs, herrå darlings

Ps. Puss o Kjam<3


Fetto-tisdag =D

Vad äre för spännande med OS? Jag har aldrig förstått mig på OS. Jamenar vem sitter hur länge som helst o stirrar på t.ex skidskytte, wow en kille åker på längdskidor med ett vapen på ryggen, i typ en mil. Mer spännande än så kan de ju inte bli, haha jo de blir bra mkt mer spännande än så.
Har ni sätt reklamen till tv4plus, då dom visar ett OS-klipp sen nått år, de e en kille på längdskidor som vinglar till o komentatorn typ skriker; "Åh herre gud, detta är action! Detta är spännande, herre gud!!!! Han vinner!!!" typ nått. Jag skulle säga, oj han vingla till, what ever.....Vem fan bryr sig lixom. Aja svensken vann så de va ju bra. NU ska jag gå o duscha o sen sova, så godnatt!

Ps. Puss o Kjam <3

(de vart nått konstigt med texten, jag vet inte vad som hände.)


We Cry!

 Asså jag dör! jag har inte sätt min sötnos på hur länge som helst!!!
-Chonladda jag saknar dig!!! <3
Om jag bara kunde få åka till frankrike o hämta henne.
-När du kommer hem så måste du  vara mig, elr haru glömt mig???
Ja, tänk om hon har glömt ett oss här i sverige! :o Tänk om hon har ett nytt liv, en ny emma... :(:(:(:(:(:( Nej Emma, så får vi inte tänka. Hon kommer tillbaka - hoppas jag allafall! blubb,
- Cho, emma vill ha dig!!
Haha - hur kan du garva när du sörjer ditt jävla cp.. - så sa Merwa till Tim. Fast då vare; Tim, Lina vill ha dig!!, haha - Men sluta skratta då!! - På tal att sakna sin sötnos,,, de e många jag inte träffad på länge; Ado, Safa, Merwa..... Alla bara lämnar mig :(:(:(:(:( Men Ado är inte lika hemskt, för jag har träffad henne, hon var i h-sand för ett tag sen, så de minnet är uppfriskat :D. Men resten då! Typ safa o Merwa, elr merwa!!! Jag har inte träffat henne på längst tid! Safa har jag träffat när hon var i h-sand för väldigt länge sen! Men merwa har jag inte träffat sen hon flyttade! Herre gud  de e ju förjävligt! Snart ska jag ju byta skola o då "förlorar" jag ju alla :(:(:(:(:(

För er som inte fattar ett skit: De va min bästisar allihopa innan de flyttade ut till olika städer i sverige allihop. Men Chonladda den jäkeln flyttade hela långa vägen till Frankrike. Nu har jag inte sätt de på jättelåg tid, för man har ju fullt upp 24/7. Jag satt o kolla på bilder på cho o hennes nya kompisar på facebook - underbara hemsida!! O de va precis som hon har fått en ny emma o safa!  Okej jag kommer dö om jag tänker så! Andas in, andas ut, andas in, andas ut, andas in, andas ut..... Om ni lever så komentera!!!!

Nä nu ska jag gå o bli positiv, igen. Jag depar lite för mkt, de e ohälsosamt.

Ps. Puss o Kjam!!!! <3

Here i go again

Okej mina fötter är helt döda!!! Jag kan typ inte gå! Oh My Gård!! Förklaring: Jag har varit på nattöppet i backen. Jag har fan varit där flera timmar nu. Kom just hem. Jag var där med tim o hans kompisar, vet inte ens va alla heter. En kille fick namnet snömannen för han va helt vitklädd, haha stackarn.... Tims kompisar e lite galna hela gänget haha dom typ hoppar hit o dit o jag står som ett fån o typ tror att alla kommer dö XD, typiskt mej.
Det var jätte kallt, o jag hade inte mina slalomsockar. Tror de va därför mina fötter dog. Serry de gör fan as ont. Jag tänker sitta här i vardagsrummet o vänta tills mina fötter har läkt någolund så jag kan gå ner o duscha o sen sova.
De ska bli as skönt att sova, hoppas mina Fötter läker snart så jag får lite sömn. Imorgon så blire Sundsvall vettu. Ska vara smakråd åt Tusse, hon ska köpa en balklänning :). Hoppas vi hittar en jätte fin, de förtjänar hon :):):):):).

Kan inte mina fötter läka nu!?! De e jobbigt att inte kunna gå. Inte för att jag ska gå så mkt ikväll men va fan, man vill väl kunna gå? Jag ska ju fan inte göra nått annat i mon så om dom inte har läkt tills då, då får jag problem. Men de lär dom ju ha gjort. Jamenar så jäkla ont har jag ju ändå inte :P.

Hahahahaha vill ni veta nå kul? Så fort jag letat upp tim o dom så vurpade jag!! Jag kan typ inte stå på ett par skidor. HAHA nämen, jag såg inte att de va en massa gupp precis ovanför barnbackens lift. Så jag hade full fart dit. De vart lite svårt att stå kvar på skidorna efter dom första guppen, haha. Jag flög! O landade lite fel (tror jag). Så jag typ snurrade hundra varv på marken när jag låg ner. Såklart tappar jag ena skidan, mössan o skidglasögona. Men de gick förvånansvärt bra, jag slog mig inte så mkt. Ksk har någara blåmärken i mon, men vafan jag överlever... :D

Aja nu har mina fötter läkt någolunda bra, ska ha mig ner till duschen o fräscha upp mig till i mon :D

Ps. Puss o kram <3

NP- Nationellt Prov

Idag vare ju nationella; de gick ganska bra. Men ett sånt prov sitter man ju i hundra år o skriver. Trots de så var jag inte klar när de va 5 min kvar. Lärarn ropa att de va 5 min kvar o att man bör kolla igeom sina svar. Då hade jag 3 frågor kvar. Typiskt...de gick snabbt fram me min penna då, hahaha. De e igentligen inte så mkt tid man få på de Nationella proven, man tror man kommer bli klar jätte tidigt men de e mkt längre än ett vanligt prov, asså de e fler frågor. Så man blir oftas inte klar tidigt elr tja jag har ju bara gjort ett prov men ändå :P. På torsdag äre ett till i sv, man ska skriva en novell typ. En novell är en kort berättelse, man har tre timmar på sig, ingen rast. De prov jag gjorde idag va oxå sv, men de va läsförståelse.
Ska äta snart så herrå

Ps. Puss o kram<3

Before the worst - The Script

Idag va de måndag, jag kom försent till dansträningen, typ tio min. Men de va för att jag glömde helt bort det. Jag åkte till tusse för att plugga - nog för att de aldrig hände - o sen när träningen började om 30 min så hade jag brottomt. Hehe smarta lilla jag. Aja alla överlevde :)...
Imorron äre nationella i sv AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! jag kommer dö... oh my gård. Jag ska sitta där i hunda år o skriva. O dom har tagit bort att man får ha godis med sig! De suger verkligen. Vår skola suger verkligen gahhh... HAhahaha o vill ni veta en rolig sak om vår skola??? Dom har kommit på att man kan ha kurser (de är deras sämsta idé hittils) i flera veckor i rad, på typ alla lektioner. Bara de att man gör inget tills sista veckan för då fattar man va man ska göra.. Allafall; kurserna har massa "fläshiga" (fin stavning därå) namn. Den förra kursen hette PBL elr nått. Kursen vi går i nu heter förkortat GSD o de betyder Gerestas sustanibly devaopment (aa,,jag kan inte stava XD). Men vi har så himla kul (elr inte) på lektionerna att vi har döpt om det till Geresta Ska Dö hahahahahahah. Hehe jag ksk har dålig humor men jag garvar typ varje gång jag hör det.. De fula men gereta är att dom gö saker ingen annan skola ens skulle fundera på att införa. Hmm undra varför, jo för alla jävla idéer suger så jävla hårt.. Aja jag går ju snart ut men ändå..
Men kl är typ halv tolv nu så herrå, önska mig lycka till på provet :)

Ps. Puss o kjam <3

Feb. 7, 2010

Okej, idag var sista dagen i åre :(. Jag ramlade inget idag allafall haha, nog för att jag var nära att göra det XD, men inck-sa-nicke. De e så sjukt jobbigt att åka slalom riktigt. Att carva är jobbigt, man måste ha både en massa magmuskler o en massa lårmuskler, o jag har ju inge muskler någonstan så de e ju synd för mig att jag inte palla åka riktigt hela dagen, men som jag kommer få träningsvärk imorgon!! Jag tror jag kommer hoppa över gympan imorgon om det blir riktigt illa haha.
De sista om skidåkningen: Varenda jäkla snowboard åkare är ju hur jäkla het som helst!! Jag självdör här! haha nämen, dom e lixom söta o roliga hela bunten. O dom kommer i typ flockar, så om man åker med en sån så blire typ fröjd för ögat haha. Jag har typ spenderat hela sista dagen åt att lita efter snowboardåkare i backen, jag har gjorte allt för att åka in i dom för att ha någon chans att snacka med dom. O jag har typ åkt extra snabbt för att komma med snyggarna haha. Ja de e lol på mig, men de skulle vara så mkt enklare om dom koom till mig ist haha xp. men nu ska jag äta får blogga mer sen herrå


watcha say - main version

Hej allesammans =)
Idag klev jag upp halv sex på morgonen, fy fan va trött jag var! Jag gick i princip rakt in i bilen med kudde o filt som en zombie o fortsatte att sova, haha. vi åkte i bilen i 4 h med ett stop i Östersund o käkade frukost. När vi var framme i Åre så åkte vi raka vägen till hotellet, Continental inn. På hotellet lämnade vi väskorna o bytte till skidkläder. Sen gick vi in i skidshoppen o handlade det som saknades o åkte till backen. De va inte så väldigt kallt i backen, jamenar jag frös inte - men jag hade typ dubbelt med fleece runt halsen o as varma vantar o vindtät jacka osv... Så jag frös inte, men pappa gjorde det, så det va ju inte strålande heller. Jag köpte (vid lunch) en chokladdryck, de va typ oboy med lite mjölk i, halva koppen va typ vispgrädde. Det kostade 25 kronor o koppen va as liten!!! Helt sjukt, man kunde få med marsvelows men då kostad det 30 kr så där gick gränsen, jamenar vem fan köper en as liten kopp med oboy o vispgrädde o lite lite marsvellows för 30 spänn!?!?! Fan heller jävla choklad sak, haha. Nått annat kul som oxå hände i backen idag var att jag vurpade mitt i backen! Haha de va is överallt men så kom en hög med snö i mitten o då skulle jag stanna där men då var det för mkt snö så hela jag välte ner för backen!!! Fy fan, o  jag gled hur länge som helst för de va ju bara is. Sen skulle jag ta mig upp igen för min skida som jag tappade, bara det att de va ju fortfarande is överallt o jag hade pjäxer på mig o en skida o jag såg ut som en snöboll. När jag hade stapplat mig upptill skidan så var det ett jävla meck att sätta på mig skid helvettet!!! OFC LIXOM hhahaha, de måste ha sätt så jävla kul ut, och de va mitt i backen oxå - så tur som jag har.... Snön ville inte falla av  mig så jag såg ut som en snöboll förvånandes värt länge, och jag åkte förbi en jätte söt kille - pinsamt som fan!! - han såg ut som en nallebjörn, jätte  söt jamjam fast han kollade på mig som jag var dum i huvudet för jag såg verkligen dum ut hahaha med all den snö som jag hade på mig hahahah xp !! fy fan altså, vilken dag. När vi kom tillbaka till hotellet så satt vi i lobbyn i hundra år o drack massor av drinkar. Sen duschade vi o åt, jag drack upp en liter mjölk på en halvtimme o de fulaste var att jag var inte ens törstig jag har typ gått på toa hundra ggr, helt sjukt! haha Sen var det mening att jag skulle bada men en viss pappa bangade ur, så det blevb inge :(. Jag som hade letat som fan efetr min bikini, o verkligen sätt fram emot att bada, men nej nej sån tur har inte jag hahah herre gud.
Nu sitter jag i min säng o kl är 22.59  haha jag är hur trött som helst o garvar åt allt haha.

Imorgon ska jag äta en as god hotellfrukost o åka skidor - förhåppningsvis så går det bättre nästa dag haha - hela dan sen ska jag åka hem o sova, men gonatt älsklingar :) :) :)

Ps. puss o kjam <3

Edge of desire

Badmintonträning idag då, de va inte så jobbigt - vi hade inte så mkt fys, så det var bra. Undra om jag ska följa med på hundspringet idag. Det är då flera hundägare o deras hundar möts o släpper alla hundar o går en låååååg tur på sälsten. Fast vi går inte alltid på sälsten, bara på vintern. Vi brukar gå kl 20.00 och kl är halv nu, så jag orkar inte följa med mamma idag, ditt slöa jävla as....

Dags för en ny dikt:

Jag undrar om jag nånsin blir glad
Jag undrar om mitt liv får ett lyckligt slut
Tänk om jag en dag blir glad
Tänk om mitt liv får ett lyckligt slut
Vad gör jag om jag blir glad
Vad gör jag om mitt liv sutar lyckigt
........
Hoppas  jag aldrig blir glad
Hoppas mitt liv slutar värre än nånsin 

Ps. blubb go' nat' (puss o kjam <3)


Måndag 1 februari 2010, Kl: 19.22

Idag var terminens första dansträning, det gick bra med tanke på att jag var sjukt svimmfärdig på sista lektionen idag, och sen pressade jag i mig hur mkt mat som helst innan träningen, så gick träningen bra :). Vi ska dansa till fireflies av owl city. En bra låt (jag tror de flest har hört den) men det är inte riktigt min musik smak, men jag älskar koreografin, den är så fin :). Jag började dansa när jag var typ 4 år, så om man räknar så är jag numera inne på mitt 11:e år, helt sjukt, helvete som tim sa. Tänk att jag har hållit på så länge! Galet...

Nu sitter jag o kollar på True life på MTV. Den här gången handlar det om när ungdommar rehabilliterar sina skador. En kille spelade hokey och slog huvudet i sargen. Har blev förlamad från nacken o neråt, men han har lite rörelse i armar o så, men ingen känsel. Fatta hemskt! Han är typ bara 15, o nu är han förlamad. Han kan inte ens äta. Det finns en liten chans att han får tillbaka lite rörelse o känsel. Men jag tror inte han får tillbaka allt, det sen inte så ljust ut för han, stackarn.

Haha jag gjorde ingen matte igår xp. Javet jag sa att jag skulle göra det, men jag gjorde lite sv ist, så var inte besvikna haha :D

Ps. Puss o Kjam <3


Väder Härnösand

RSS 2.0