älskar min nya kamera som jag har köpt för mina egna 6500kr :D

de har ända vart än fin jul tycker jag :)



idag tog jag lunchen med hundarna, ska ta nästa promenad oxå :)



synd att de var så hemskt dåligt ljus...

nu e de jul igen !

god jul allesammans! vi har inte öppnat julklapparna än vi har inte ens börjat äta - fast klockan är bara kvart över 5. :). what to do, what to do? alla har lixom lessnat o fastnat i soffan, kul jul. men ja sånt som händer om man är edinare..

jag har tänkt på en sak,, edin är ett förlävla fult efternamn...alla heter typ -ström, -quist, -berg osv...jag heter edin. bara. men ja! jag vill heta edin! fast ne.. måste gifta mig o skaffa ett nytt namn. vi får tänka positivt.. edinburgh är ju ett av dessa positiva exempel...
nog om de

vart det nån ekologisk julskinka??? nått ekologiskt julbord överhuvudtaget, pappa lurade mig att att han hade varit ekologisk iår. men idag kom sanningen fram och onda blickar vart sända till far min,... fy dej!

men nu dör snart datorn o jag pallar inte hämta laddarn så herrå!

sköt  om er själva, varandra, vår fina jord och alla viktiga djur som bor på den. ha en bra jul

(återkommer sen  när klapparna har blivit öppnade för att berätta vad som har införskaffats)

rubriker är för rastlöst folk....

synd för er som inte har nåån musikalisk förmåga och har därför inte vald estet...SYND! för jag har nämligen fått jullov i fredags! dock har man andra saker som ska bli gjorda....hundar..o.. hundar igen...säd...kippa mollys tassar, försöka få molly o leia att äta....läsa ut boken...öva in pianot - and it keeps on going!

för övrigt har jag kommit på vad jag vill ha för låt på min begravning - så där appropå ingenting - jo: Sarah McLachlan – Angel as bra! sorlig.., de e den jag ska lära mig på piano, de e mitt överjulen-projekt i piano. har inte ens börjat....hehe emma fy dej!

och bara för att så tänkte jag dela med mig om att jag har bråkat med min pappa - igen - big time - njae men rättså, de va mest han som "skrek" (men han skriker ju aldrig -_-') daniel tog hans sida och mattias min...det hela handlade om att han kan inte planera så jag blir tvungen att sitta o vänta på att han ska agera...kul...ne inte direkt....med eftersom han typ inte kan ta kritik så fick  jag inte ut nått igenom att säga; "du måste kunna säga en tid och hålla dig vid den, och sen säga till mig om du blir sen innan, så jag slipper sitta o vänta i nästan en halv timme. ist för att när jag frågar var du håller hus så kommer du på att du inte ska åka överhuvud taget" men nej det går inte in i hans huvud.......mamma fick komma o hämta mig...de var bäst så...           kan inte åren gå liite snabbare så man kan fly sin väg o aldrig komma tillbaka???

idag så ska jag alla fall åka till birsta (typ nu snart) o köpa dom sista julklapparna :)

så hejdå, ta hand om er själva, varandra, vår fina planet och alla djur som bor på den över jul, och glöm inte att göra julbordet ekologiskt iår! :D

Joy to the world!!

lyssnar på:Aretha Franklin – Respect Aretha Franklin – I Say A Little Prayer Aretha Franklin – Joy To The World Aretha Franklin – Think= fett nice yaoo!

hehe har köpt ett antal ringar på senaste tiden :p en var för liten och om en blev det sagt att den skulle gå sönder, men ikke! -micha den lever fortfarande!!


ugglan är den ikke trasiga :) erkänn att den e as cool! det som e oxå as coolt är att jag har ett uggla-halsband oxå!!!! haha! vill ni se???



synd att den e guld dock...
o synd att datorns webcam är av sämsta kvalité....


tänkte bara erkänn nått...micha...jag tänker på dig typ varje dag o jag hoppas du hare bra just nu, och hoppas att vi ses i jul, annars kommer julen vara mindre bra

om det kan vara bra där så vill jag säga hejdå!

ps. rädda de japanska delfinerna!!!!!!

aaaaa fast nääää

blubbie...dags att lussa för kung o foster land,,, estet....man får länge jullov om man e estetare - de e positivt :) just nu så står pappa o stryker mina lucialinnen, har två,,,,kom o kolla på oss på söndag kl 13.00 på teatern, tror jag allafall ni kan komma o kolla...jag vet imte vilken tid lussar för vem. de e lixom så många....svårt att veta u know ;)


aaa men jag bör sova nu...åkte hem tidigare från julbaket på veckans KU för jag var trött o här sitter jag o spelar schak, spindelharpan o den andra harpan på datorn o e allmänt lat - inte okej. duschen nästa -->

natti natti! :*

ta hand om varandra :*:*:*:*:*:*:*


............vänta ska bara kolla facebook......

Väder Härnösand

RSS 2.0