inte bra.

har varit så jäkla stressad idag, o haft så ont i huvudet idag att jag bokstavligen kände mig spyfärdig när jag kom hem. inte bra.

kan man få "magsår"??

wääääääääääääh, va häänder mä' meh???!?!!?

leva dö leva dö

Jag hatar min telefon!!!! den e så sjukt kass så de måste vara nått skämt. asså ni fattar inte, den irriterar mig varje dag - varje dag- förstå va jobbigt de e!

att ställa väckarn på kvällen ska typ vara 2-3 klick på några sekunder, på min samsunk så äre 5-6 klick på en minut. Mitt T9 är ett exemplariskt skämt. den lägger in ord av sig självt som inte ens är ord. sist la den in "3e" o det ordet rankas före "då" - hur e de möjligt!?!?! - och "åså" före "bra", "sms" rankas sist - asså de e inte ens kul de e bara irriterande. fatta när man då skriver sms?? O man kan inte korrigera det. det finns inget som heter typ "ordlisa" o "redigera ordlista". nejnej man måste leva med det. O när man ringer....det är en minimal ruta i kanten som man ska klicka på för att ringa upp missade samtal - o de e inte enkelt när man har en touch av plast o trycksökande (inte glas o värmesökande som i apple's elr htc's telefoner). för man måste klicka hårt, o gör man de så klickar man ju ner hela fingertoppen o då klickar man ju på 5miljarder sånna rutor samtidigt! kul liv - nej de suuuger!
de e basic saker att kunna ringa enkelt o skicka sms enkelt, inte ens de går som man vill, o när man ska låsa upp knapplåset så tar de typ en halv minut, o när man ska bara kolla klockan "lite snabbt" så e de gaaaanska drygt!

asså rädda mig snälla! jag håller på att ta livet av mig jag måste ju ha den här samsunken tills jag kan köpa en ny - nästa månad (studiebidraget) - kul livet varå!

jag ska köpa en HTC wildfire S tror jag

omg! pappa sa att han har kvar sin gamla telefon....brb ska bara kidnappa telefoner chiao!!!

gör er redo att gapa stort för nu ska ni få höra!

att jag har en ekologisk bh på mig, aaah ni hörde rätt. ECO BH. slå de o ni görne bra!

nämen seriöst den e faktiskt ekologisk, de e typ ekologiskt bomull i den.

jaa tycker de e rooligt allafall!;)

..banankontakt; ; ; banankontakt; ; ; banan...

jag börjar inte förren 12.10 idag, o de e rätt najs
varför e ja då vaken nu? ...de e inte så jävla najs

gud ja e verkligen tröttis ://

varför börjar jag så sent? ja...säg de den som kan, HAHA! skoja.... mattias (o några fler) har valt äventyrs kurs på skolan o då snor dom våra idrottslärare för att tälta en vecka. vilket betyder att vi har inga idrottslektioner den här veckan, jag skulle igentligen ha haft en just nu, fast det vart ett stort hål + lunchrasten. O de e ju synd för oss..elr?? he-he

jag ska gå till intervjubolaget m louise idag o söka för jobb för att emma tycker de e kul att stressa som fan varje dag för att hinna med så mkt som möjligt. Ja, onsdag o helgen e de ända dagarna jag kan planera in nått (alla de andra dagarna e fullproppade) o nu ska jag planera in "jobba som fan" på ons o sön. typ. lite extra cash e ju bara bra ju..  hade bara tänkt att ta ne' på onsdag men dom vill att man ska jobba minst två dagar i veckan har jag hört så jag får klämma in söndag oxå. kul liv. detta betyder nu att jag har tre jobb. va fan?! de första e typ ett fast sommarjobb på norrlands, vända bräder, packetera, o de andra e ju på dansen (NBV), småbarnens dans lektioner, o nu de tredje på intervjubolaget, sitta vid ett jävla bord o snacka med lodisar. kul liv emma, kul liv...

aa men va gör man inte då....sover HAHA! godatt lodisar... See u later aligator! After a while crocodile! hah! sug på den ett tag ;);) oh yeah....

 
mollypolly :D iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih

Mitt ben har somnat...aj de gör ont.. ;(

en ledsen emma som e trött, hemkommen från Amadeus - de va as kul! :D hihi
men jag e trött o ledsen nu...



klockan e 02.10 - buuuusigt!

See yah!

gick hem efter min andralektion idag, är så jääkla förkyld så jag vet inte var jag ska ja vägen - glaa'KattN - kan inte andas, kan inte träna, kan inte sova, kan inte titta ner för då rinner snore utta helskotta!

emma dog, hejdå



(glass/kiss paus, påväg till stockholm för att hoppa på planet till kreta)

Väder Härnösand

RSS 2.0